• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis en online

Bijles aan huis

Advies over studiekeuze

In het examenjaar heb je naast de examenspanning ook te maken met studiekeuze. Welke studie past bij mij? Om onze leerlingen met die keuze te helpen, is Bijlesnetwerk een samenwerking gestart een professioneel bureau: StudieKeuzeAdvies.

StudieKeuzeAdvies biedt trajecten aan die aansluiten op de vragen van eindexamenleerlingen die een van de meest doorslaggevende keuzes uit hun leven moeten maken.

De professionals van StudieKeuzeAdvies zijn jonge studiekeuzecoaches die zich prima kunnen identificeren met de doelgroep en de leerling begeleiden in het maken van zijn studiekeuze. Aan de hand van persoonlijke gesprekken gaan de coaches samen met de leerling na wat de verwachtingen, wensen, kwaliteiten en valkuilen zijn van de leerling. Aan de hand hiervan wordt een aantal studies gedefinieerd waar de leerling een keuze uit gaat maken. Meelopen met de studie(s) die door de leerling wordt gekozen maakt deel uit van het traject.

StudieKeuzeAdvies is actief in heel Nederland. Via website van StudieKeuzeAdvies kun je informatie opvragen of een gratis intakegesprek plannen.

Bijna 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit