Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
 • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Bijles wiskunde in Amsterdam

Bij Bijlesnetwerk kun je terecht voor bijles wiskunde in Amsterdam. Voor al je vragen op wiskundig gebied, ongeacht je schoolniveau, klas of het type wiskunde; wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C en wiskunde D, maar ook wiskunde in de onderbouw van het voortgezet onderwijs behoort tot onze mogelijkheden.

Waarom bijles wiskunde in Amsterdam?

Bijles is, in tegenstelling tot huiswerkbegeleiding, specifiek gericht op één of meerdere schoolvak(ken). Het is echter ook mogelijk een combinatie te kiezen van bijles en huiswerkbegeleiding, waarbij zowel aandacht wordt besteed aan studievaardigheden als aan inhoudelijke vragen over de schoolvakken.

Waarom Bijlesnetwerk?

Kiezen voor bijles van Bijlesnetwerk is kiezen voor:

  • Ruime ervaring met het verzorgen van bijles
   Bijlesnetwerk is al meer dan elf jaar actief in het verzorgen van bijles. Onze slimme en bevlogen docenten hebben al veel leerlingen nét dat extra zetje in de juiste richting gegeven. Of je nou een onvoldoende naar een ruime voldoende wil krijgen, van een 6 naar een 8 wil of gewoon een beetje extra uitleg en zelfvertrouwen kunt gebruiken, wij staan voor je klaar!
  • Bijles waar en wanneer het jou uitkomt
   Bijlesnetwerk heeft een landelijke dekking, waardoor we in – bijna – heel Nederland bijles kunnen geven. Wij werken met studenten als bijlesdocenten. Daardoor hebben we zeker in en rondom de grotere (studenten)steden een groot aantal docenten beschikbaar. Amsterdam is hier natuurlijk een goed voorbeeld van, omdat hier meerdere grote universiteiten en hogescholen zitten. Ook kunnen de bijlessen flexibel worden ingepland, waardoor je bijles kunt volgen op een dag en tijd die voor jou handig is. Voor bijles wiskunde in Amsterdam ben je bij ons dus aan het juiste adres!
  • Streng geselecteerde bijlesdocenten
   Onze docenten gaan door een strenge selectie. Iedereen heeft een persoonlijk gesprek gehad met onze recruiter. In dit gesprek is bekeken of de kennis van de docent voldoende op peil is en hoe zijn/haar didactische vaardigheden zijn. We hechten veel waarde aan geduld en kwaliteit in onze bijlessen, dus dit is een harde voorwaarde in de selectie van onze bijlesdocenten.

Hoeveel kost bijles?

Het tarief van onze bijlessen is afhankelijk van hoeveel bijles er per maand plaatsvindt. Je volgt al bijles vanaf €21,00 per uur en betaalt maximaal €32,00 per uur.

Pakket Uren per maand Gemiddeld per week Prijs per uur
A 4 1 tot 2 uur €28
B 8 2 tot 3 uur €25
C 12 3 tot 4 uur €24
D 16 4 tot 6 uur €23
E 24 6 uur of meer €21
FLEX 1 n.v.t. €32

Meer informatie over de pakketten vind je op onze tarievenpagina. Wij rekenen geen overige kosten, zoals inschrijfgeld of administratiekosten. In sommige gevallen kan er sprake zijn van een reistijdvergoeding, indien een docent wat verder moet reizen. Dit wordt altijd van tevoren met u besproken.

De werkwijze van Bijlesnetwerk

Zodra je je aanmeldt voor bijles wiskunde in Amsterdam via Bijlesnetwerk, nemen we binnen 1 werkdag contact met je op om een aantal zaken te bespreken. Hierbij kun je denken aan de hoeveelheid bijles die nodig is en welk pakket hier het beste bij past. Inschrijven is helemaal gratis en vrijblijvend. Hierna gaan we direct op zoek naar een geschikte docent, die we meestal binnen 3 à 4 werkdagen beschikbaar hebben.

Meld je aan

Je kunt je direct aanmelden via de inschrijfknop onderaan deze pagina. Heb je nog vragen? Wij zijn doordeweeks tussen 09.00 en 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur bereikbaar op 085-7325830. Je kunt ons ook mailen.

Nu inschrijven

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit