• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Bijles in Wageningen

Heeft uw zoon of dochter ook zo’n moeite met het behalen van goede cijfers voor proefwerken? Via Bijlesnetwerk kan er thuis in Wageningen, Ede of Bennekom individuele bijles worden gevolgd in ieder vak! Veel studenten van de Wageningen Universiteit werken via Bijlesnetwerk als bijlesdocent. Daardoor kunnen leerlingen meteen aan de slag en bijles volgen in ieder vak. U kunt zich direct vrijblijvend inschrijven.

Goede bijlesdocenten

Bijlesnetwerk zorgt voor de koppeling tussen leerling en bijlesdocent en garandeert een goede bijlesdocent. Daarnaast verzorgen wij de begeleiding van leerlingen en bijlesgevers. Bijlesnetwerk is bedoeld voor leerlingen van elk niveau en elke leeftijd op het Voortgezet Onderwijs in de omgeving van Wageningen. In beginsel verzorgen wij bijles in ieder vak. In overleg kan ook vaak bijles worden geleverd voor andere opleidingstypen als MBO, HBO, WO en de basisschool.

Bijlesnetwerk heeft ruime ervaring in de werving en selectie van bijlesdocenten en hanteert zorgvuldige selectiecriteria. Daarom kunt u altijd rekenen op een goede en ervaren bijlesdocent. Mocht u om welke reden dan ook toch niet tevreden zijn over uw bijlesdocent, dan kunnen wij voor u zonder extra kosten een andere bijlesgever regelen.

Individuele bijles of samen?

Naast individuele bijles is het ook mogelijk om samen met iemand anders bijles te volgen. Bijlesnetwerk koppelt zelf nooit verschillende leerlingen aan elkaar, omdat wij vinden dat ieder kind in beginsel recht heeft op individuele begeleiding. Soms is bijles met bijvoorbeeld twee of drie leerlingen echter zeer effectief. Daarom kunt u zelf aangeven dat u of uw kind samen met andere leerlingen (b.v. vrienden of vriendinnen) bijles wenst te volgen. Om een kwalitatief goede bijles te kunnen garanderen, worden bijlessen via Bijlesnetwerk gegeven aan maximaal vier leerlingen tegelijk.

Bijles of huiswerkbegeleiding?

Bijles is voor leerlingen in de bovenbouw, of als ze in de onderbouw zitten en moeite hebben met één of twee vakken. Als het vooral moeite kost om het huiswerk goed te plannen en er bij meerdere vakken problemen zijn, dan kan er ook voor worden gekozen om huiswerkbegeleiding te nemen. Bijlesnetwerk biedt individuele huiswerkbegeleiding aan waardoor er thuis twee of drie keer per week samen met de persoonlijke begeleider het huiswerk wordt gepland en de leerling daardoor weer op niveau komt. Lees hier verder over huiswerkbegeleiding.

Tarieven en inschrijven

Lees hier meer over de tarieven, of schrijf u direct vrijblijvend in voor bijles.

Bijles rondom Ede-Wageningen

Bijlesnetwerk biedt bijles aan huis aan in Wageningen. Ook in Ede, Bennekom en Veenendaal is het vaak mogelijk om thuis bijlessen te volgen. In voorkomende gevallen geldt een reistijdregeling. Overigens kan altijd naar Wageningen gereisd worden om daar bijles te volgen tegen het reguliere tarief.

Bijles in alle vakken in Wageningen en Ede

Bijlesnetwerk verzorgt in beginsel bijles in ieder vak in Wageningen en omgeving. U ziet in het menu links een overzicht van deze vakken. Natuurlijk kan het een enkele keer voorkomen dat we u niet op korte termijn een geschikte bijlesdocent kunnen aanbieden; uit onze ervaring blijkt echter dat in het overgrote deel van deze gevallen korte tijd later alsnog een kwalitatief goede bijlesdocent geregeld kan worden.

Nu inschrijven

Ruim 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit