• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Bijles in Utrecht

Woon jij in of rond Utrecht en heb je moeite met één of meer vakken op de middelbare school? Vraag dan individuele bijles aan huis aan. Veel studenten van de Universiteit Utrecht (UU) en de Hogeschool Utrecht (HU) werken bij Bijlesnetwerk als bijlesdocent. Daardoor kun je meteen aan de slag en bijles volgen in ieder vak. Je kunt je hier vrijblijvend inschrijven.

Meteen aan de slag met een goede bijlesdocent

Bijlesnetwerk Utrecht verzorgt de koppeling tussen leerling en bijlesdocent. Onze bijlesdocenten zijn erg goed in hun vak en kunnen de stof helder en duidelijk uitleggen. Wij richten ons op bijles geven aan leerlingen van de middelbare school, maar als je een MBO-, HBO- of universitaire opleiding volgt dan kunnen we je waarschijnlijk ook goed helpen.
Bijlesnetwerk heeft ruime ervaring in de werving en selectie van bijlesdocenten en hanteert zorgvuldige selectiecriteria. Daarom kun je altijd rekenen op een goede en ervaren bijlesdocent. Mocht je om welke reden dan ook toch niet tevreden zijn over de bijlesdocent, dan zorgen wij natuurlijk direct en zonder kosten voor een vervanger.

Individueel of samen bijles volgen

Je kunt je inschrijven voor individuele bijles, maar je kunt ook samen met een vriend of een vriendin bijles nemen. Bijlesnetwerk koppelt zelf nooit verschillende leerlingen aan elkaar, omdat wij vinden dat ieder kind in beginsel recht heeft op individuele begeleiding. Soms is bijles met bijvoorbeeld twee of drie leerlingen echter zeer effectief. Mocht je hier interesse in hebben, geef dit dan aan. Iedere leerling moet zich zelf aanmelden via onze website. Om een goede bijles te kunnen garanderen geven wij bijles aan maximaal vier leerlingen tegelijk.

Bijles of huiswerkbegeleiding?

Bijles neem je als je in de bovenbouw zit, of als je in de onderbouw zit en moeite hebt met één of twee vakken. Als je vooral moeite hebt om het huiswerk goed te plannen en bij meerdere vakken tegen problemen aanloopt, dan kun je ook kiezen voor huiswerkbegeleiding. Bijlesnetwerk biedt individuele huiswerkbegeleiding aan in Utrecht, waardoor je thuis twee of drie keer per week samen met je persoonlijke begeleider het huiswerk plant en zorgt dat je weer op niveau komt. Lees hier verder over huiswerkbegeleiding.

Tarieven en inschrijven

Lees hier meer over de tarieven.

Bijles in de regio Utrecht

Bijlesnetwerk biedt bijles aan huis aan in geheel Utrecht. Ook in Zeist, Nieuwegein en Bilthoven kunnen wij waarschijnlijk op korte termijn een bijlesdocent voor u vinden. In voorkomende gevallen geldt een reistijdregeling. Overigens kan altijd naar Utrecht gereisd worden om daar bijles te volgen tegen een lagere of zelfs geen reistijdvergoeding.

Bijles in alle vakken in Utrecht

Bijlesnetwerk verzorgt in beginsel bijles in ieder vak. In het menu kun je verder lezen over alle schoolvakken waarin wij bijles verzorgen in Utrecht.

Milou krijgt bijles sinds maart 2014. Haar ouders gaven de bijlesdocent en onze organisatie een 4,8 uit 5.

Milou ging voor wiskunde van een 5,2 naar een 6,3 en is daardoor overgegaan naar 5 vwo. Alles is goed verlopen. Met de bijlesdocent was het goed communiceren, de afspraken werden correct nageleefd.

Nu inschrijven

Ruim 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit