• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Bijles in Tilburg

Via Bijlesnetwerk kun je heel snel starten met bijles aan huis in Tilburg. Veel studenten van de Universiteit van Tilburg en Fontys Lerarenopleidingen werken via Bijlesnetwerk als bijlesdocent. Daardoor kun je meteen aan de slag en bijles volgen in ieder vak. Je kunt je direct vrijblijvend aanmelden. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug om alle informatie door te nemen zodat je snel de bijles kunt starten.

Goede bijlesdocenten

Bijlesnetwerk is al vele jaren actief in Tilburg en verzorgt daar de koppeling tussen bijlesgevers en bijlesnemers. Wij hebben een speciale bijlesrecruiter in dienst die al onze bijlesdocenten kent en hen test op inhoudelijke vakkennis en didactische vaardigheden. Daarom kunnen wij een kwalitatief goede bijlesdocent garanderen. Bijlesnetwerk is bedoeld voor leerlingen van elk niveau en elke leeftijd. We kunnen bijles verzorgen aan leerlingen van de middelbare school, maar ook van de basisschool. Ook studenten van opleidingstypen als MBO, HBO en de universiteit kunnen we vaak helpen met een geschikte bijlesdocent.

Bijlesnetwerk heeft ruime ervaring in het werven en selecteren van bijlesdocenten en hanteert zorgvuldige selectiecriteria. Daarom kun je rekenen op een goede bijlesdocent. Mocht je om welke reden dan ook toch niet tevreden zijn over de bijlesdocent, dan kunnen wij altijd zonder extra kosten een andere bijlesdocent regelen.

Individuele of groepsbijles

Naast individuele bijles is het ook mogelijk om samen met andere leerlingen bijles te volgen. Bijlesnetwerk koppelt zelf nooit verschillende leerlingen aan elkaar, omdat wij vinden dat ieder kind in beginsel recht heeft op individuele begeleiding. Als je bij je aanmelding aangeeft dat je groepsbijles wilt, dan zorgen we dat je samen met de andere leerling of leerlingen aan de slag gaat. Groepsbijles is natuurlijk ook goedkoper dan één-op-één bijles.

Bijles of huiswerkbegeleiding?

Bijles neem je als je in de bovenbouw zit, of als je in de onderbouw zit en moeite hebt met één of twee vakken. Als je vooral moeite hebt om het huiswerk goed te plannen en bij meerdere vakken tegen problemen aanloopt, dan kun je ook kiezen voor huiswerkbegeleiding. Bijlesnetwerk biedt individuele huiswerkbegeleiding aan waardoor je thuis twee of drie keer per week samen met je persoonlijke begeleider het huiswerk plant en zorgt dat je weer op niveau komt. Lees hier verder over huiswerkbegeleiding.

Tarieven en aanmelden

Lees hier meer over de tarieven, of schrijf je direct vrijblijvend in voor bijles.

Bijles rondom Tilburg

Bijlesnetwerk biedt bijles aan huis aan in Tilburg. Daarnaast is het ook mogelijk om in de regio, zoals Berkel-Enschot, Goirle en Oisterwijk, individuele bijles te krijgen. In voorkomende gevallen geldt vaak een reistijdregeling. Overigens kan altijd naar Tilburg gereisd worden om daar bijles te volgen tegen een lagere of zelfs geen reistijdvergoeding.

Bijles in alle vakken in Tilburg

Bijlesnetwerk verzorgt in beginsel bijles in ieder vak. In het menu zie je een overzicht van de vakken die worden gegeven op het voortgezet onderwijs (vmbo, havo en vwo is natuurlijk allemaal mogelijk), de basisschool en voor studenten van het mbo, hbo of de universiteit.
Je kunt je nu helemaal vrijblijvend aanmelden bij Bijlesnetwerk Tilburg. Wij bellen je binnen een werkdag terug om je inschrijving door te spreken en dan kun je, als je wilt, waarschijnlijk bijna meteen starten met de bijles.

Nu aanmelden

Ruim 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit