Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis en online

Bijles aan huis

Toelichting niet-opgenomen uren

Door omstandigheden als ziekte, excursie of vakantie kan het voorkomen dat je niet alle uren in het pakket voor die maand kunt opnemen. Je ziet dan op de factuur het aantal niet opgenomen uren met bijbehorend pakket en tarief terug. Deze uren neem je automatisch mee naar de volgende maand(en). Je kind kan deze in de daaropvolgende drie maanden inhalen boven op het minimumaantal uren van het huidige pakket. Het inhalen van uren kan alleen achteraf en niet vooraf plaatsvinden. Meer weten? Lees onze algemene voorwaarden of neem contact met ons op!

Het kan voorkomen dat, bijvoorbeeld door vakantie, in een maand helemaal geen begeleiding nodig is. In dat geval zal het pakket achteraf met terugwerkende kracht worden omgezet naar pakket Flex voor die maand. In voorbeeld 2 vind je hier een praktijktoepassing van.

Hieronder vind je twee voorbeelden die de werking van de pakketten en eventuele niet-opgenomen uren verduidelijken.

icon icon Bekijk alle beschikbare pakketten Klik hier

Voorbeeld 1

Stel, je hebt Pakket C. Je koopt dan 12 uur bijles per kalendermaand in. Vervolgens neem je in een bepaalde maand 5 bijlessen af van 2 uur. In totaal heeft jouw kind dus 10 uur bijles gevolgd, 2 uur minder dan het pakketminimum. De 2 uur die ‘over’ zijn, kun je (verspreid) in een van de komende drie maanden opmaken. Volgt jouw kind in de volgende maand 13 uur bijles? Dan heb je nog 1 uur over om op te maken in de twee maanden die daarna volgen. 

Voorbeeld 2

Stel, je hebt pakket A. Je koopt dan minimaal 4 uur bijles per kalendermaand in. Vervolgens neem je in een bepaalde maand helemaal geen bijles af. In theorie zou je dan een factuur krijgen van jouw pakketminimum, namelijk 4 uur bijles. Deze 4 uur zouden dan als niet-opgenomen uren op de factuur komen te staan. Dit doen we in de praktijk niet: We zetten jouw pakket tijdelijk om naar pakket Flex voor die maand, waardoor je een factuur krijgt voor slechts 1 uur (à €36,00). Dit uur telt vervolgens als niet-opgenomen uur, dat je boven op jouw standaard pakketuren kunt inzetten. Vervolgens zal automatisch jouw reguliere pakket weer van kracht zijn in de volgende maanden. 

Bijna 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit