Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Bijles Spaans in Rotterdam

Snap jij ook maar weinig van het vervoegen van Spaanse werkwoorden? Kan jij de ‘el presente’, ‘el condicional’ en ‘el futuro’ ook maar niet uit elkaar houden? Of laat jouw woordenschat nog wel wat te wensen over? Dan kan bijles Spaans in Rotterdam een interessante optie voor je zijn!

Waarom bijles Spaans in Rotterdam van Bijlesnetwerk?

  • We zijn overtuigd van het succes van bijlessen en werken daarom niet met een opzegtermijn. Je kunt altijd opzeggen per de eerste van de volgende maand. Dit kan via je account op Mijn Bijlesnetwerk, telefonisch of per mail. Je ontvangt daarna natuurlijk een bevestiging van de opzegging.
  • Ons kantoor is zes dagen per week geopend. Doordeweeks zijn we tussen 9.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur bereikbaar. Je krijgt direct één van onze bijlescoördinatoren aan de telefoon die je vragen graag beantwoordt. Je kunt ons gratis bellen op 085-7325830 of ons vragen terug te bellen door een mailtje te sturen.
  • We verzorgen standaard bijles aan huis, omdat dat vaak een rustige omgeving is waarin de bijles optimaal nut heeft. Mocht je liever niet bij jou thuis bijles volgen, bespreken we graag de mogelijkheden voor bijles op een andere locatie! Hierbij kun je denken aan een bibliotheek of bij jou op school.

Hoeveel kost bijles?

De prijs van de bijlessen hangt af van hoeveel bijles je per maand nodig hebt. We werken met pakketten, die allemaal een eigen urenminimum en uurtarief hebben.

Pakket Uren per maand Gemiddeld per week Prijs per uur
A 4 1 tot 2 uur €23
B 8 2 tot 3 uur €20
C 12 3 tot 4 uur €19
D 16 4 tot 6 uur €18
E 24 6 uur of meer €16
FLEX 1 n.v.t. €27

Op onze tarievenpagina lees je meer informatie over de pakketten, reistijdvergoeding en kortlopende bijles.

Schrijf je nu vrijblijvend in voor bijles

Heb je interesse in bijles Spaans in Rotterdam? Schrijf je dan gelijk in! Dat is geheel vrijblijvend en gratis, dus je zit nog nergens aan vast.
Nu inschrijven
Zodra je inschrijving binnen is, nemen we contact met je op. Je kunt zelf aangeven bij je aanmelding op welk moment dat het beste uitkomt. We nemen dan telefonisch de aanvraag met je door, waarna we direct op zoek kunnen naar een geschikte bijlesdocent. Meestal hebben we binnen 3 à 4 werkdagen een docent beschikbaar. We zien je inschrijving graag tegemoet!

Heb je nog vragen? Bel of mail ons!
085-7325830
info@bijlesnetwerk.nl

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit