Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

 • check-circle Created with Sketch.

  Ruim 12 jaar ervaring

 • check-circle Created with Sketch.

  Geen inschrijfkosten

 • check-circle Created with Sketch.

  1-op-1 bijles aan huis

Bijles scheikunde in Almere

Raak jij ook in de war bij het leren over zuren en basen? Zeggen termen als redoxreactie, polymeren en atomen en moleculen jou niet zoveel? Dan is bijles scheikunde in Almere een passende oplossing!

Waarom bijles scheikunde in Almere van Bijlesnetwerk?

 • Bijlesnetwerk heeft al meer dan 10 jaar ervaring met bijles. Hierdoor hebben wij inmiddels een landelijk netwerk op kunnen bouwen, waardoor wij in (bijna) heel Nederlands bijles kunnen aanbieden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden in uw regio te bekijken!
 • Onze bijlesdocenten ondergaan een strenge procedure voordat zij bij ons aan de slag mogen. De eerste selectie wordt gemaakt op basis van de cijferlijst van de middelbare school. Daarna komen de kandidaten op persoonlijk gesprek, waarin zij getest worden op hun vakkennis en didactische vaardigheden. Ook eigenschappen als betrouwbaarheid worden tijdens dit gesprek beoordeeld. Pas als dit alles in orde is, komt de docent bij ons in dienst.
 • Doordat wij werken met studenten als bijlesdocenten zijn de bijlessen vaak heel flexibel in te plannen. Je bekijkt samen met je docent welke tijd het beste is. Of dit nou in de ochtend, middag, avond of in het weekend is, alles is mogelijk. Wel zo makkelijk!

Hoeveel kost bijles?

De prijs van bijles scheikunde in Almere hangt af van hoeveel bijles je per maand nodig hebt. We werken met pakketten, die allemaal een eigen urenminimum en uurtarief hebben.

Pakket Uren per maand Gemiddeld per week Prijs per uur
A 4 1 tot 2 uur €23
B 8 2 tot 3 uur €20
C 12 3 tot 4 uur €19
D 16 4 tot 6 uur €18
E 24 6 uur of meer €16
FLEX 1 n.v.t. €27

Op onze tarievenpagina lees je meer informatie over de pakketten, reistijdvergoeding en kortlopende bijles.

Meld je direct aan voor bijles

Heb je interesse in bijles scheikunde in Almere? Schrijf je dan gelijk in! Dat is geheel vrijblijvend en gratis, dus je zit nog nergens aan vast.
Nu inschrijven
Zodra je inschrijving binnen is, nemen we contact met je op. Je kunt zelf aangeven bij je aanmelding op welk moment dat het beste uitkomt. We nemen dan telefonisch de aanvraag met je door, waarna we direct op zoek kunnen naar een geschikte bijlesdocent. Meestal hebben we binnen 3 à 4 werkdagen een docent beschikbaar. We zien je inschrijving graag tegemoet!

Heb je nog vragen? Bel of mail ons!
085-7325830
info@bijlesnetwerk.nl