• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis of online

Online bijles

pgb-begeleiding

Begeleiding voor leerlingen met pgb

Leerlingen met een persoonsgebonden budget (pgb) kunnen zich bij ons aanmelden en de begeleiding vanuit het pgb laten betalen. Deze leerlingen hebben vaak problemen met plannen, structureren, concentreren. Het is moeilijk een juiste manier van aanpak te vinden bij de dagelijkse activiteiten. Klassikale huiswerkbegeleiding is dan niet zo zinvol. Daarnaast wordt huiswerkbegeleiding niet vergoed via het pgb en kunnen discussies met de gemeente of de Sociale Verzekeringsbank ontstaan. Bijlesnetwerk verzorgt daarom geen huiswerkbegeleiding, maar speciaal op de leerling en zijn/haar problematiek toegespitste individuele begeleiding. Wij verzorgen een speciaal ontwikkeld plan hiervoor.

Waarom begeleiding van Bijlesnetwerk?

Eén van de belangrijkste redenen waarom Bijlesnetwerk deze zorg goed kan verlenen, is het feit dat wij individuele begeleiding bieden. Met een tarief van 20 tot 25 euro per uur blijven wij dicht bij onze missie om zoveel mogelijk leerlingen te kunnen helpen. Met uw pgb kunt u, indien nodig, dus ook nog veel andere zaken financieren.

Voor wie is pgb-begeleiding bedoeld?

Pgb-begeleiding is bedoeld voor leerlingen met een leer- of gedragsprobleem of concentratiestoornissen. In het geval van individuele begeleiding door Bijlesnetwerk gaat het met name om het terrein van probleemgedrag, psychisch functioneren of geheugen- en oriëntatiestoornissen. Het is van belang dat u voorafgaand aan het starten van de begeleiding een persoonsgebonden budget tot uw beschikking heeft. Om hiervoor in aanmerking te komen, dient te zijn vastgesteld dat de onderzochte beperkingen van de leerling betekenen dat hij of zij matige tot zware beperkingen heeft op één of meerdere terreinen. Meer informatie hierover kunt u verkrijgen bij uw gemeente.

Wij begeleiden en ondersteunen onder meer bij de volgende punten:
  • Het plannen van dagelijkse activiteiten
  • Problemen bij het denken, concentreren en/of waarnemen
  • Het onderhouden van sociale contacten
  • Probleemgedrag
  • Problemen met oriëntatie in tijd, plaats en persoon.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Bijlesnetwerk uw kind kan bieden? Schrijf u dan hieronder in voor begeleiding. Wanneer u onder vermelding van pgb-begeleiding uw leerling aanmeldt, bellen wij u terug om de mogelijkheden te bespreken.

Nu inschrijven

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit