• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Bijles aan huis in Nijmegen

Heb jij ook zo’n moeite met het behalen van goede cijfers voor je proefwerken? Via Bijlesnetwerk kun je thuis individuele bijles volgen in ieder vak! Veel studenten van de Radboud Universiteit Nijmegen en de lerarenopleidingen van de Hogeschool Arnhem Nijmegen werken via Bijlesnetwerk als bijlesdocent. Daardoor kun je meteen aan de slag en bijles volgen in ieder vak. Je kunt je direct vrijblijvend inschrijven.

Goede bijlesdocenten

Bijlesnetwerk verzorgt de koppeling tussen bijlesgevers en bijlesnemers en garandeert een kwalitatief goede bijlesdocent. Wij zijn marktleider op het gebied van individuele bijles in Nijmegen. Met ruim negen jaar ervaring in het verzorgen van bijles weten wij precies wat erbij komt kijken om een goede bijlesdocent te vinden die bij jou past. En natuurlijk moet hij of zij vrijwel meteen beschikbaar zijn zodat je de bijlessen kunt starten! Bijlesnetwerk is bedoeld voor leerlingen van elk niveau en elke leeftijd op het voortgezet onderwijs. In beginsel verzorgen wij bijles in ieder vak. Daarnaast kan in overleg ook bijles geleverd worden voor andere opleidingstypen als MBO, HBO, WO en de basisschool. Onze selectiecriteria voor bijlesdocenten zijn streng. Mocht het desondanks niet klikken tussen jou en je bijlesdocent, dan zorgen we natuurlijk dat er op heel korte termijn een vervangende bijlesleraar voor je klaarstaat.

Individuele of groepsbijles

Naast individuele bijles is het ook mogelijk om samen met bijvoorbeeld een vriend of een vriendin bijles te volgen. Bijlesnetwerk koppelt zelf nooit verschillende leerlingen aan elkaar, omdat wij vinden dat ieder kind in beginsel recht heeft op individuele begeleiding. Als je bijles wilt volgen samen met een andere leerling, geef dit dan aan bij je inschrijving. Om een kwalitatief goede bijles te kunnen garanderen worden bijlessen via Bijlesnetwerk gegeven aan maximaal vier leerlingen tegelijk.

Bijles of huiswerkbegeleiding?

Bijles neem je als je in de bovenbouw zit, of als je in de onderbouw zit en moeite hebt met één of twee vakken. Als je vooral moeite hebt om het huiswerk goed te plannen en bij meerdere vakken tegen problemen aanloopt, dan kun je ook kiezen voor huiswerkbegeleiding. Bijlesnetwerk biedt individuele huiswerkbegeleiding aan waardoor je thuis twee of drie keer per week samen met je persoonlijke begeleider het huiswerk plant en zorgt dat je weer op niveau komt. Lees hier verder over huiswerkbegeleiding.

Tarieven en inschrijven

Individuele bijles kost zo’n negentien euro per uur en wordt goedkoper naarmate je meer uren bijles neemt. Lees hier verder over de tarieven, of schrijf u direct vrijblijvend in voor bijles. Wij bellen je dan binnen een werkdag terug om alles te bespreken. Als je aangeeft dat je direct wilt starten, kun je waarschijnlijk vrijwel meteen de bijlessen laten beginnen.

Bijles in de omgeving van Nijmegen

Bijlesnetwerk biedt bijles aan huis aan in Nijmegen. Ook in de regio zoals Malden, Groesbeek, Beuningen en Wijchen kunt u vaak bijles aan huis volgen. In voorkomende gevallen geldt een reistijdregeling. Overigens kan altijd naar Nijmegen gereisd worden om daar bijles te volgen tegen een kleinere of vaak zelfs geen reistijdvergoeding.

Bijles in alle vakken in Nijmegen

Bijlesnetwerk verzorgt in beginsel bijles in ieder vak. Natuurlijk kan het een enkele keer voorkomen dat we niet op korte termijn een geschikte bijlescoach kunnen aanbieden; uit onze ervaring blijkt echter dat in het overgrote deel van deze gevallen korte tijd later alsnog een kwalitatief goede bijlesdocent geregeld kan worden. In het menu zie je de vakken die er in ieder geval worden aangeboden in Nijmegen.

Luuc uit Nijmegen (4 havo) volgt bijles wiskunde en natuurkunde sinds februari 2014. Zijn moeder schreef afgelopen juli in een evaluatie:

“Wij zijn zeer tevreden, heel snel en goed alles geregeld met voldoende resultaat. Luuc wilde zelf eerst geen bijles, maar is er achteraf heel blij mee.”

Nu aanmelden

Ruim 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit