• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Bijles Nederlands in Utrecht

Is tekstverklaren voor jou ook een struikelblok bij het vak Nederlands? Of lukt het je maar niet om zinnen op de juiste manier te ontleden? Dan helpen onze bijlesdocenten graag! Natuurlijk kunnen zij je ook bij alle andere onderdelen van het vak ondersteunen. Voor bijles Nederlands in Utrecht staan we graag voor je klaar!

Waarom bijles Nederlands in Utrecht van Bijlesnetwerk?

  • Bijlesnetwerk heeft al meer dan 12 jaar ervaring met bijles. Hierdoor hebben wij inmiddels een landelijk netwerk op kunnen bouwen, waardoor wij in (bijna) heel Nederland bijles kunnen aanbieden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden in uw regio te bekijken!
  • Onze bijlesdocenten ondergaan een strenge procedure voordat zij bij ons aan de slag mogen. De eerste selectie wordt gemaakt op basis van de cijferlijst van de middelbare school. Daarna komen de kandidaten op persoonlijk gesprek, waarin zij getest worden op hun vakkennis en didactische vaardigheden. Ook eigenschappen als betrouwbaarheid worden tijdens dit gesprek beoordeeld. Pas als dit alles in orde is, komt de docent bij ons in dienst.
  • Doordat wij werken met studenten als bijlesdocenten zijn de bijlessen vaak heel flexibel in te plannen. Je bekijkt samen met je docent welke tijd het beste is. Of dit nou in de ochtend, middag, avond of in het weekend is, alles is mogelijk. Wel zo makkelijk!

Hoeveel kost bijles?

Je volgt al bijles Nederlands in Utrecht vanaf €15,00 per uur en betaalt altijd maximaal €25,00 per uur. Kijk voor meer informatie op onze tarievenpagina of in onderstaande tabel.

Pakket Uren per maand Gemiddeld per week Prijs per uur
A 4 1 tot 2 uur €23
B 8 2 tot 3 uur €20
C 12 3 tot 4 uur €19
D 16 4 tot 6 uur €18
E 24 6 uur of meer €16
FLEX 1 n.v.t. €27

Deze tarieven staat vast, wat betekent dat er geen inschrijfkosten of andere bijkomende kosten worden gerekend. Het enige dat er eventueel bij kan komen, is een reistijdvergoeding voor de bijlesdocent indien deze van verder weg moet komen voor de bijles. Dit wordt echter altijd van tevoren met jou overlegd, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Interesse? Schrijf je dan direct in!

Nu inschrijven
Zodra je inschrijving binnen is, nemen wij binnen één werkdag contact met je op op een door jou gekozen moment. Daarna gaan wij direct op zoek naar een geschikte bijlesdocent, die we meestal binnen 3 à 4 werkdagen beschikbaar hebben. Vanaf dan kun je alle afspraken met je bijlesdocent maken en kan de bijles Nederlands in Utrecht van start gaan!

Heb je nog vragen? Wij zijn op werkdagen tussen 09.00 en 20.00 uur en op zaterdagen tussen 10.00 en 16.00 uur bereikbaar op 085-7325830. Mailen kan ook, naar info@bijlesnetwerk.nl.

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit