• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Bijles Nederlands in Utrecht

Is tekstverklaren voor jou ook een struikelblok bij het vak Nederlands? Of lukt het je maar niet om zinnen op de juiste manier te ontleden? Dan helpen onze bijlesdocenten graag! Natuurlijk kunnen zij je ook bij alle andere onderdelen van het vak ondersteunen. Voor bijles Nederlands in Utrecht staan we graag voor je klaar!

Waarom bijles Nederlands in Utrecht van Bijlesnetwerk?

  • Bijlesnetwerk heeft al meer dan 20 jaar ervaring met bijles. Hierdoor hebben wij inmiddels een landelijk netwerk op kunnen bouwen, waardoor wij in (bijna) heel Nederland bijles kunnen aanbieden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden in uw regio te bekijken!
  • Onze bijlesdocenten ondergaan een strenge procedure voordat zij bij ons aan de slag mogen. De eerste selectie wordt gemaakt op basis van de cijferlijst van de middelbare school. Daarna komen de kandidaten op persoonlijk gesprek, waarin zij getest worden op hun vakkennis en didactische vaardigheden. Ook eigenschappen als betrouwbaarheid worden tijdens dit gesprek beoordeeld. Pas als dit alles in orde is, komt de docent bij ons in dienst.
  • Doordat wij werken met studenten als bijlesdocenten zijn de bijlessen vaak heel flexibel in te plannen. Je bekijkt samen met je docent welke tijd het beste is. Of dit nou in de ochtend, middag, avond of in het weekend is, alles is mogelijk. Wel zo makkelijk!

Hoeveel kost bijles?

Klik hier om onze tarieven te bekijken.

Interesse? Schrijf je dan direct in!

Nu inschrijven
Zodra je inschrijving binnen is, nemen wij binnen één werkdag contact met je op op een door jou gekozen moment. Daarna gaan wij direct op zoek naar een geschikte bijlesdocent, die we meestal binnen 3 à 4 werkdagen beschikbaar hebben. Vanaf dan kun je alle afspraken met je bijlesdocent maken en kan de bijles Nederlands in Utrecht van start gaan!

Heb je nog vragen? Wij zijn elke werkdag en in het weekend telefonisch bereikbaar op 085 – 73 25 830. Je kunt ons ook per mail bereiken op info@bijlesnetwerk.nl.

Ruim 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit