• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

NaSk

Ligt NaSk jou niet zo en kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan ben je bij Bijlesnetwerk aan het goede adres! Onze flexibele en gedegen docenten kunnen met zowel NaSk1 als met NaSk 2 helpen. Je kunt je vrijblijvend inschrijven, waarna we vrijwel direct op zoek gaan naar een geschikte docent.

Bijlessen kunnen meestal gewoon aan huis gevolgd worden. Hierdoor kun je rustig en in je eigen omgeving aan de slag. Mocht bijles aan huis niet mogelijk zijn, dan kan in overleg met de student bepaald worden waar de bijles dan gaat plaatsvinden. Onze ervaring leert ons dat er altijd wel een goede locatie voor de bijles gevonden kan worden. De meeste leerlingen volgen individuele bijles. Mocht je een klasgenoot hebben die dezelfde stof lastig vindt, is het ook mogelijk om samen bijles te nemen. Niet alleen gezellig, maar ook nog eens voordeliger dan individuele bijles.

Bijlesnetwerk heeft jarenlange ervaring in bijles NaSk aan middelbare scholieren. Onze bijlesgevens studeren veelal natuur- of scheikunde of een andere verwante studie, zodat zij nog volop in de stof zitten. We geven bijles in alle grote steden in Nederland en kunnen vaak ook in rondom gelegen plaatsen bijles verzorgen. Schrijf je daarom snel in!

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit