Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Bijles management en organisatie in Almere

Vind jij het verschil tussen een eenmanszaak, een vennootschap onder firma (VOF) en een naamloze vennootschap (NV) ook zo lastig? Of raak jij al in paniek bij het horen van termen als boekhouden, aandelen en obligaties en de effectenbeurs? Dan kan bijles management en organisatie in Almere iets voor jou zijn! Onze docenten staan klaar om jou te helpen je resultaten voor het vak M&O omhoog te krijgen.

Waarom bijles management en organisatie in Almere van Bijlesnetwerk?

  • Onze klanten geven de prijs-kwaliteitverhouding van onze bijlessen gemiddeld een 4,5 uit 5 in onze evaluaties. je neemt bij ons per maand een pakket af, waarin de uurprijs lager wordt naarmate je meer uren afneemt. Het pakket kan iedere maand worden gewijzigd of opgezegd, je zit dus nergens voor langere tijd aan vast.
  • Bijlesnetwerk verzorgt standaard bijles aan huis. Door de vertrouwde omgeving kan de leerling zich vaak optimaal concentreren. We vinden daarom dat iedereen individuele bijles moet kunnen krijgen. Met één of twee keer per week bijles bereik je vaak hetzelfde of een beter resultaat dan klassikale begeleiding. Het is uiteraard ook mogelijk de bijles op een alternatieve locatie te laten plaatsvinden, zoals een bibliotheek of bij jou op school.
  • Studenten komen allemaal op persoonlijk gesprek voordat zij daadwerkelijk aan de slag gaan als bijlesdocent. Ook hun didactische vaardigheden en betrouwbaarheid worden beoordeeld. Alles om ervoor te zorgen dat jij zo goed mogelijke bijlessen krijgt!

Hoeveel kost bijles?

Zoals gezegd werken wij met een pakkettensysteem waarin de uurprijs afhankelijk is van het aantal uur bijles dat je krijgt. Zo volg je al bijles vanaf €15,00 per uur. Je kunt ook bijlessen op oproepbasis volgen, zonder urenminimum per maand. Dan zijn de kosten €25,00 per uur. In onderstaande tabel en op onze tarievenpagina vind je meer informatie over onze pakketten en tarieven.

Pakket Uren per maand Gemiddeld per week Prijs per uur
A 4 1 tot 2 uur €23
B 8 2 tot 3 uur €20
C 12 3 tot 4 uur €19
D 16 4 tot 6 uur €18
E 24 6 uur of meer €16
FLEX 1 n.v.t. €27

Deze tarieven staan vast, wat betekent dat er geen extra (inschrijf- of administratie)kosten bij komen kijken. De enige kosten die er eventueel nog bij kunnen komen, is de reistijdvergoeding van de docent. Hier is echter pas sprake van zodra een docent verder dan 3 kilometer moet reizen. Dit bedrag wordt altijd van tevoren aan u voorgelegd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Direct aanmelden voor bijles

Heb je interesse in bijles management en organisatie in Almere? Schrijf je dan gelijk in via onderstaande inschrijfknop.
Nu inschrijven We nemen altijd binnen één werkdag contact met je op om je aanvraag door te nemen. Daarna gaan we direct op zoek naar een geschikte bijlesdocent, die we meestal binnen 3 à 4 werkdagen beschikbaar hebben.

Heb je nog vragen? Bel of mail ons!
085-7325830
info@bijlesnetwerk.nl

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit