• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Maatschappijwetenschappen

Heb jij moeite met het toepassen van maatschappijwetenschappelijke kennis in praktijkopdrachten? Of snap je gewoon niet hoe onze maatschappij in elkaar zit en zou je graag meer willen weten over de werking van een democratie? In dat geval kan bijles hulp bieden in de vorm van bijles maatschappijwetenschappen! Schrijf je hier in. Er zijn geen inschrijfkosten en ook het zoeken naar een bijlesdocent is nog geheel vrijblijvend. Na een korte telefonische intake gaan we gelijk op zoek naar een geschikte bijlesdocent

Als je je inschrijft voor bijles bij Bijlesnetwerk matchen wij je binnen een paar dagen. Je docent zal een student zijn die de lesstof van maatschappijwetenschappen waar jij moeite mee hebt duidelijk aan je kan uitleggen. Bijlessen kunnen in de meeste gevallen gewoon aan huis gevolgd worden. Hierdoor kun je rustig en in je eigen omgeving aan de slag. Mocht bijles aan huis niet mogelijk zijn, dan kan in overleg met de student bepaald worden waar de bijles dan gaat plaatsvinden. Onze ervaring leert dat er altijd wel een goede locatie voor de bijles gevonden kan worden. De meeste leerlingen volgen individuele bijles. Mocht je een klasgenoot hebben die dezelfde stof lastig vindt, is het ook mogelijk om samen bijles te nemen. Niet alleen gezellig, maar ook nog eens voordeliger dan individuele bijles!

Denk je dat bijles maatschappijwetenschappen iets voor jou is? We zijn actief in bijna heel Nederland en daarom kun je na je vrijblijvende inschrijving al op korte termijn aan de slag. Benieuwd naar de kosten? Bekijk dan onze tarievenpagina. Onze pakketten zijn maandelijks bij te stellen naar je eigen behoeften. Zo kun je in een drukkere periode meer bijles volgen en in een periode net na je proefwerk bijvoorbeeld wat minder.

Heb je nog vragen? Bel dan naar 085-7325830 of stuur een mailtje naar info@bijlesnetwerk.nl. We helpen graag!

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit