• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Maastricht

Heb jij ook zo’n moeite met het behalen van goede cijfers voor je proefwerken? Via Bijlesnetwerk kun je thuis individuele bijles volgen in ieder vak! Bij Bijlesnetwerk werken veel studenten van de Universiteit Maastricht. Daardoor kun je meteen aan de slag en bijles volgen in ieder vak. Je kunt je direct vrijblijvend inschrijven.

Goede bijlesdocenten

Bijlesnetwerk verzorgt de koppeling tussen bijlesgevers en bijlesnemers en garandeert een kwalitatief goede bijlesdocent. Bijlesnetwerk is bedoeld voor leerlingen van elk niveau en elke leeftijd op het voortgezet onderwijs en de basisschool. In beginsel verzorgen wij bijles in ieder vak. Daarnaast kan in overleg ook bijles geleverd worden voor MBO, HBO en de universiteit.

Bijlesnetwerk heeft ruime ervaring in het werven en selecteren van bijlesdocenten en hanteert zorgvuldige selectiecriteria. Daarom krijg je altijd een goede bijlesdocent. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn, dan kunnen wij altijd zonder extra kosten een andere bijlesdocent regelen.

Individuele of groepsbijles

Naast individuele bijles is het ook mogelijk om samen met iemand anders bijles te volgen. Bijlesnetwerk koppelt zelf nooit verschillende leerlingen aan elkaar, omdat wij vinden dat iedere leerling in beginsel recht heeft op individuele begeleiding. Maar als je met een vriend of vriendin samen bijles wilt volgen, kan dat een goede optie zijn. Om de kwaliteit te waarborgen geven wij maximaal aan vier leerlingen tegelijk bijles.

Bijles of huiswerkbegeleiding?

Bijles neem je als je in de bovenbouw zit, of als je in de onderbouw zit en moeite hebt met één of twee vakken. Als je vooral moeite hebt om het huiswerk goed te plannen en bij meerdere vakken tegen problemen aanloopt, dan kun je ook kiezen voor huiswerkbegeleiding. Bijlesnetwerk biedt individuele huiswerkbegeleiding aan waardoor je thuis twee of drie keer per week samen met je persoonlijke begeleider het huiswerk plant en zorgt dat je weer op niveau komt. Lees hier verder over huiswerkbegeleiding.

Tarieven en inschrijven

Lees hier meer over de tarieven, of schrijf je direct vrijblijvend in voor bijles.

Bijles rondom Maastricht

Bijlesnetwerk biedt in geheel Maastricht bijles aan huis aan, maar ook in omliggende plaatsen zoals Heerlen, Geleen, Brunssum, Meerssen en Lanaken is het vaak mogelijk om bijles te volgen. In voorkomende gevallen geldt een reistijdregeling. Overigens kan altijd naar Maastricht gereisd worden om daar bijles te volgen tegen een lagere of zelfs geen reistijdvergoeding.

Bijles in alle vakken in Maastricht

Bijlesnetwerk verzorgt in beginsel bijles in ieder vak. Natuurlijk kan het een enkele keer voorkomen dat we niet direct een geschikte bijlesdocent kunnen aanbieden; uit onze ervaring blijkt echter dat in het overgrote deel van deze gevallen korte tijd later alsnog een kwalitatief goede bijlesdocent geregeld kan worden. In het menu links zie je alle beschikbare vakken voor bijles in Maastricht. Schrijf je nu vrijblijvend in voor bijles en wij bellen je binnen een werkdag terug.

Stephanie heeft bijles bij één van onze bijlesdocenten in Maastricht gevolgd. In haar evaluatie gaf zij Bijlesnetwerk en haar bijlesdocent gemiddeld een 8,3.

Ik ben erg blij met de bijlessen. De uitleg is goed en we maken een goed plan van aanpak. Wanneer ik gerichte vragen stelde over de opdracht waarbij ik hulp kreeg, krijg ik hier altijd de volgende les uitgebreid antwoord op

Nu inschrijven

Ruim 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit