• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Bijles in Leiden

Bij Bijlesnetwerk kun je bijles aan huis volgen in Leiden. Veel studenten van de Universiteit Leiden werken via Bijlesnetwerk als bijlesdocent. Ieder vak is mogelijk. Je kunt de bijlessen gewoon thuis volgen. Wil je snel aan de slag? Je kunt je direct vrijblijvend inschrijven zodat wij je later vandaag terugbellen.

Goede bijlesdocenten

Bijlesnetwerk is een landelijk bijlesbureau dat zorgt voor de koppeling tussen leerling en bijlesdocent. Ook in Leiden hebben wij al vele honderden leerlingen geholpen aan een goede bijlesdocent. Wij garanderen goede kwaliteit. Daarom kennen wij al onze bijlesdocenten, moeten zij onze selectie doorlopen en volgen wij hen gedurende de bijlessen. Bijlesnetwerk is bedoeld voor leerlingen van elk niveau en elke leeftijd op het Voortgezet Onderwijs in Leiden en omgeving. Je kunt bijles krijgen in bijna ieder vak op de middelbare school, vaak trouwens ook voor andere opleidingstypes zoals het MBO, HBO, WO of juist de basisschool.

Bijlesnetwerk heeft ruime ervaring in de werving en selectie van bijlesdocenten en hanteert zorgvuldige selectiecriteria. Daarom kun je erop rekenen dat we een goede bijlesdocent voor je selecteren. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn, dan kunnen wij zonder extra kosten een andere bijlesgever regelen.

Individuele bijles of samen?

Je kunt je bijles alleen volgen, maar ook samen met bijvoorbeeld een vriend of een vriendin. Soms is bijles met bijvoorbeeld twee of drie leerlingen zeer effectief. Daarom kun je zelf aangeven dat je dit wenst. Wij koppelen nooit zelf leerlingen aan elkaar, dus je moet zelf aangeven met wie je de bijles wilt volgen. Om een kwalitatief goede bijles te kunnen garanderen, worden bijlessen via Bijlesnetwerk gegeven aan maximaal vier leerlingen tegelijk.

Bijles of huiswerkbegeleiding?

Bijles neem je als je in de bovenbouw zit, of als je in de onderbouw zit en moeite hebt met één of twee vakken. Als je vooral moeite hebt om het huiswerk goed te plannen en bij meerdere vakken tegen problemen aanloopt, dan kun je ook kiezen voor huiswerkbegeleiding. Bijlesnetwerk biedt individuele huiswerkbegeleiding aan waardoor je thuis twee of drie keer per week samen met je persoonlijke begeleider het huiswerk plant en zorgt dat je weer op niveau komt. Lees hier verder over huiswerkbegeleiding.

Tarieven en inschrijven

Lees meer over onze tarieven voor bijlessen. Schrijf je nu direct vrijblijvend in voor bijles of voor het snelste resultaat: bel ons op 085-7325830.

Bijles in de omgeving Leiden

Bijlesnetwerk biedt bijles aan huis aan in Leiden. Ook in omliggende plaatsen zoals Leiderdorp, Oegstgeest en Voorschoten is het vaak mogelijk om thuis bijles te volgen. In voorkomende gevallen geldt een reistijdregeling. Overigens kun je altijd zelf naar Leiden reizen om daar bijles te volgen tegen een lagere of zelfs geen reistijdvergoeding.

Bijles in alle vakken in Leiden

Bijlesnetwerk verzorgt in beginsel bijles in ieder vak in Leiden. Natuurlijk kan het een enkele keer voorkomen dat we u niet op korte termijn een geschikte bijlesdocent kunnen aanbieden; uit onze ervaring blijkt echter dat in het overgrote deel van deze gevallen korte tijd later alsnog een kwalitatief goede bijlesdocent geregeld kan worden. Wij verzorgen standaard bijles in alle vakken van de middelbare school, de basisschool en ook veel vakken op hbo en universitair niveau. Je leest er meer over via de links in het menu. Via de blauwe knop onderaan de pagina kun je je helemaal vrijblijvend inschrijven, wij gaan dan direct voor je aan de slag en bellen je terug.

Lobke volgt bijles Engels in Leiden vanaf oktober 2013 tot juli 2015. Tijdens de laatste evaluatie gaven zij en haar ouders Bijlesnetwerk een 4,8 uit 5. Zij schreef over de bijlesdocent:

Madelief is een keurige, en representatieve bijles-mentor, die altijd keurig op tijd is. Er zijn nooit problemen. We zijn prima tevreden, geen op- of aanmerkingen. De bijlessen kunnen nu stoppen omdat Lobke weer helemaal op niveau is gekomen.

Nu aanmelden

Ruim 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit