Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Bijles Latijn en Grieks in Almere

Latijn en Grieks zijn klassieke talen: ze worden niet meer gesproken, maar worden wel onderwezen op het gymnasium. Ook wordt bij academische opleidingen zoals geneeskunde en rechtsgeleerdheid nog volop gebruik gemaakt van Latijnse termen en uitdrukkingen. Dit alles betekent niet dat het leren van Latijn en Grieks makkelijk is: vooral het Griekse alfabet en de vele Latijnse naamvallen en geslachten moeten goed geoefend worden. Daarbij komt Bijlesnetwerk graag in actie. We hebben docenten in dienst die jou graag helpen met bijles Latijn en Grieks in Almere. Niet alleen door je te overhoren en samen met jou oefenopgaven te maken, maar ook door je studietips te geven waarmee je zelf aan de slag kan.

Waarom bijles Latijn en Grieks in Almere van Bijlesnetwerk?

  • We testen van kandidaat bijlesdocenten altijd de vakkennis voordat diegene daadwerkelijk aan de slag gaat. Ook de didactische vaardigheden en betrouwbaarheid van de docent worden onder de loep genomen. Hiermee zorgen wij ervoor dat de bijleskwaliteit zo hoog mogelijk is. Dit is tevens de reden waarom u regelmatig gevraagd wordt feedback te geven middels een evaluatieformulier.
  • Wanneer je een aanvraag voor bijles Latijn en Grieks in Almere hebt geplaatst, zoeken we in ons bestand naar een docent die zo goed mogelijk bij jouw hulpvraag aansluit. Vaak hebben we binnen 3 à 4 werkdagen al iemand gevonden! We stellen de docent aan jou voor en daarna kunnen jullie onderling afspraken maken.
  • In de ruim 12 jaar dat Bijlesnetwerk bestaat, hebben we veel ervaring opgedaan, waardoor we jou zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. We staan open voor alle vragen, verzoeken en opmerkingen. Je kunt ons hiermee per e-mail, telefoon of chat bereiken, van 09.00 uur tot 20.00 op werkdagen en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Bellen naar ons telefoonnummer brengt geen extra kosten met zich mee.

Hoeveel kost bijles?

Hieronder zie je onze bijlespakketten. Op de factuur wordt minstens het aantal uren van je pakket in rekening gebracht. Als je dit minimum niet gehaald hebt, neem je niet-opgenomen uren mee naar de volgende 3 maanden. Voor meer informatie en een rekenvoorbeeld, zie de tarievenpagina.

Pakket Uren per maand Gemiddeld per week Prijs per uur
A 4 1 tot 2 uur €23
B 8 2 tot 3 uur €20
C 12 3 tot 4 uur €19
D 16 4 tot 6 uur €18
E 24 6 uur of meer €16
FLEX 1 n.v.t. €27

Het pakket is maandelijks op te zeggen en te wijzigen, zodat je altijd de voordeligste pakketkeuze kunt maken.

Meld je nu aan voor bijles!

Ben je geïnteresseerd in bijles Grieks en Latijn in Almere? Dan kun je een aanvraag doen via onderstaande inschrijfknop. Wij bellen je vervolgens op om de aanvraag door te nemen en jou de kans te geven al je vragen te stellen. Vervolgens zullen wij de zoektocht starten en kun je vaak al binnen een aantal werkdagen een telefoontje van je nieuwe bijlesdocent verwachten om een eerste afspraak te plannen!

Nu inschrijven

Heb je nog vragen? Wij zijn doordeweeks tussen 09.00 en 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur bereikbaar op 085-7325830. Je kunt ons ook mailen.

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit