• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Latijn en Grieks

Word je helemaal gek van de ingewikkelde grammatica van de talen Grieks en Latijn? Of kun je de teksten van Ovidius, Seneca en Cicero niet meer uit elkaar houden? Geen nood! Bij Bijlesnetwerk werken veel docenten die deze oude talen juist de leukste middelbare schoolvakken vonden en veel van hen zijn zelfs Griekse en Latijnse Taal en Cultuur gaan studeren aan de universiteit. Zij kunnen je dan ook als geen ander helpen met al je grammaticale vragen en inzicht bieden in de teksten van de klassieke schrijvers, van Socrates tot Julius Caesar. Als je je vrijblijvend inschrijft, gaan we onmiddellijk voor je op zoek naar een beschikbare bijlesdocent bij jou in de buurt.

Bijles volgen via Bijlesnetwerk heeft vele voordelen. Een van die voordelen is dat je de bijlessen gewoon thuis kunt volgen. Daardoor kun je in je eigen vertrouwde omgeving samen met een docent aan het werk met de stof. Wanneer het, om welke reden dan ook, niet mogelijk is om aan huis bijles te volgen dan kun je in overleg met je bijlesdocent een andere locatie bepalen om de bijles te volgen. In de praktijk blijkt het namelijk altijd wel mogelijk om in een van onze locaties een geschikte plek voor de bijles te vinden. De meeste leerlingen krijgen individuele bijlessen van onze docenten. Als je iemand kent die problemen heeft met dezelfde stof als jij, kunnen jullie natuurlijk ook samen bijlessen volgen.

Bijlesdocenten van Bijlesnetwerk hebben inmiddels al aan vele leerlingen bijles gegeven in de klassieke talen. De studenten die bijlessen verzorgen via Bijlesnetwerk studeren vrijwel altijd aan de universiteit in een relevante richting. Daardoor zijn zij goed bekend met de lesstof en kunnen ze onderwerpen goed en duidelijk uitleggen en problemen oplossen. Denk je dat bijles in de klassieke talen iets voor jou is? Meld je dan nu helemaal gratis en vrijblijvend aan. We zijn actief in vrijwel geheel Nederland en daarom kun je waarschijnlijk al op korte termijn aan de slag.

Nu aanmelden

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit