• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Geschiedenis

Vind jij geschiedenis ook zo’n moeilijk vak? Raak je in de war als je leraar vraagt wat de aanleiding was voor de Eerste Wereldoorlog of waarom de Franse Revolutie plaatsvond? Neem in dat geval bijles bij Bijlesnetwerk! Wanneer je je vrijblijvend aanmeldt voor bijles geschiedenis, regelen wij binnen een paar dagen al de eerste ontmoeting met een student die jou alle onderwerpen waarmee je moeite hebt tot in detail kan uitleggen.

Je kunt de bijlessen in principe gewoon thuis volgen. Daardoor kun je in je eigen vertrouwde omgeving aan het werk met de stof. Wanneer het, om welke reden dan ook, niet mogelijk is om aan huis bijles te volgen dan kun je in overleg met je bijlesdocent een andere locatie bepalen om de bijles te volgen. In de praktijk blijkt het namelijk altijd wel mogelijk om in een van onze locaties een geschikte plek voor de bijles te vinden. De meeste leerlingen krijgen individuele bijlessen van onze docenten. Als je iemand kent die problemen heeft met dezelfde stof als jij, kunnen jullie natuurlijk ook samen bijlessen volgen. Klik hier voor een overzicht van de tarieven voor individuele bijlessen en groepslessen.

Bijlesdocenten van Bijlesnetwerk hebben inmiddels al aan vele leerlingen geschiedenisbijles gegeven. De studenten die bijles verzorgen via Bijlesnetwerk studeren vrijwel altijd aan de universiteit in een relevante richting. Daardoor zijn zij goed bekend met de lesstof en kunnen ze onderwerpen goed en duidelijk uitleggen en problemen oplossen. Denk je dat bijles in geschiedenis iets voor jou is? We zijn actief in vrijwel geheel Nederland. Meld je dus vrijblijvend en geheel kosteloos aan voor bijles geschiedenis.

Nu inschrijven

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit