• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Frans

Krijg je le passé composé maar niet onder de knie, of gaan Franse luistertoetsen voor jou veel te snel? Geen probleem! Voor bijlessen in de Franse taal kun je bij Bijlesnetwerk terecht. Na jouw vrijblijvende aanmelding gaan we snel op zoek naar een geschikte bijlesdocent. De bijlesdocenten van Bijlesnetwerk hebben inmiddels al aan vele leerlingen bijles gegeven in Frans en weten dus waar ze op moeten letten.

In principe kun je de bijlessen gewoon thuis volgen. Daardoor kun je in je eigen vertrouwde omgeving samen met een docent aan het werk met de stof. Wanneer het, om welke reden dan ook, niet mogelijk is om aan huis bijles te volgen dan kun je in overleg met je bijlesdocent een andere locatie bepalen om de bijles te volgen. In de praktijk blijkt het namelijk altijd wel mogelijk om in een van onze locaties een geschikte plek voor de bijles te vinden. De meeste leerlingen krijgen individuele bijlessen van onze docenten. Als je iemand kent die problemen heeft met dezelfde stof als jij, kunnen jullie natuurlijk ook samen bijlessen volgen. Gezellig, en ook nog eens voordeliger dan individuele bijlessen. Bekijk hier eens het overzicht van de tarieven voor bijlessen Frans.

De studenten die de bijlessen Frans verzorgen via Bijlesnetwerk studeren vrijwel altijd aan de universiteit in een relevante richting of hebben bijvoorbeeld een poosje gestudeerd in Frankrijk. Daardoor zijn zij goed bekend met de taal en met de lesstof en kunnen ze onder andere de grammatica goed en duidelijk uitleggen en problemen oplossen. Denk je dat bijles in Frans iets voor jou is? We zijn actief in vrijwel geheel Nederland en daarom kun je na jouw inschrijving dus waarschijnlijk op korte termijn al beginnen!

Nu inschrijven

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit