• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Enschede

Heb jij moeite met één of meer vakken op de middelbare school en woon je in Enschede? Dan kun je via Bijlesnetwerk individuele bijles aan huis volgen. Meestal lukt het al binnen een paar dagen om een bijlesdocent voor je te vinden. Veel studenten van de Universiteit Twente werken als bijlesdocent in Enschede, Almelo, Hengelo en de omliggende regio. Daardoor kun je meteen aan de slag en bijles volgen in ieder vak. Je kunt je hier vrijblijvend inschrijven. Wij bellen je waarschijnlijk vandaag nog terug om alle informatie met je door te nemen.

Snel een goede bijlesgever

Bijlesnetwerk zorgt voor de koppeling tussen leerling en bijlesdocent. Onze bijlesdocenten zijn erg goed in hun vak en kunnen de stof helder en duidelijk uitleggen. Bijlesnetwerk is primair bedoeld voor leerlingen van het voortgezet onderwijs in de omgeving van Enschede. In overleg kan ook vaak bijles worden geleverd voor andere opleidingstypen als MBO, HBO, WO en de basisschool.

Bijlesnetwerk heeft ruime ervaring in de werving en selectie van bijlesdocenten en hanteert zorgvuldige selectiecriteria. Al onze bijlesdocenten komen bij onze speciale recruiter op gesprek. Hij test hen op inhoudelijke kennis en didactische vaardigheden. Daarom kun je altijd rekenen op een goede en ervaren bijlesdocent. Mocht je om welke reden dan ook toch niet tevreden zijn over de bijlesdocent, dan zorgen wij natuurlijk direct en zonder kosten voor een vervanger.

Individueel of samen bijles volgen

Je kunt je inschrijven voor individuele bijles, maar je kunt ook samen met een vriend of een vriendin bijles nemen. Wij koppelen niet zelf leerlingen aan elkaar, maar geef bij je aanmelding de naam aan van degene met wie je samen bijles wilt volgen. Iedere leerling moet zich zelf aanmelden via onze website. Om een goede bijles te kunnen garanderen geven wij bijles aan maximaal vier leerlingen tegelijk.

Bijles of huiswerkbegeleiding?

Bijles neem je als je in de bovenbouw zit, of als je in de onderbouw zit en moeite hebt met één of twee vakken. Als je vooral moeite hebt om het huiswerk goed te plannen en bij meerdere vakken tegen problemen aanloopt, dan kun je ook kiezen voor huiswerkbegeleiding. Bijlesnetwerk biedt individuele huiswerkbegeleiding aan waardoor je thuis twee of drie keer per week samen met je persoonlijke begeleider het huiswerk plant en zorgt dat je weer op niveau komt. Lees hier verder over huiswerkbegeleiding.

Tarieven en inschrijven

Lees hier verder over de tarieven, of schrijf u direct vrijblijvend in voor bijles.

Bijles in de regio Enschede

Bijlesnetwerk biedt bijles aan huis aan in Enschede. Ook in omliggende plaatsen zoals Almelo, Hengelo en Oldenzaal is het vaak mogelijk om thuis bijlessen te volgen. In voorkomende gevallen geldt een reistijdregeling. Overigens kan altijd naar Enschede gereisd worden om daar bijles te volgen, zodat de reistijdvergoeding lager uitvalt of zelfs helemaal komt te vervallen.

Bijles in alle vakken in Enschede

Bijlesnetwerk verzorgt in Enschede bijles in ieder vak. Klik hieronder op een vak naar keuze om meer te lezen. Natuurlijk kan het een enkele keer voorkomen dat we niet per direct een geschikte bijlesdocent kunnen aanbieden; uit onze ervaring blijkt echter dat in het overgrote deel van deze gevallen korte tijd later alsnog een kwalitatief goede bijlesdocent geregeld kan worden.

Loebna heeft in de periode oktober 2013 – mei 2014 bijles Nederlands gevolgd bij Tania en beoordeelde Bijlesnetwerk met 5 uit 5.

“Tania is een heel goede docent, ze is vriendelijk, weet veel over grammatica en is altijd op tijd. Ik ben helemaal tevreden. Ze heeft me goed geholpen! Bedankt.”

Nu inschrijven

Ruim 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit