Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Bijles Engels in Almere

Heb je ook zo’n moeite met het uit elkaar houden van de present simple en de present continuous? Of lukt het jou maar niet een voldoende te halen voor tekstverklaren? Voor bijles Engels in Almere staan de slimme en enthousiaste studenten van Bijlesnetwerk graag voor je klaar!

Waarom bijles Engels in Almere van Bijlesnetwerk?

Sinds 2006 is Bijlesnetwerk actief in het geven van bijlessen. Dit begon kleinschalig, maar is nu uitgebreid tot een landelijk netwerk van bijlesdocenten. Hierdoor kunnen we (bijna) alle leerlingen in Nederland helpen met bijles Engels, zo ook in de regio Almere.
Doordat wij werken met studenten als bijlesdocenten, kunnen wij zeer persoonlijke begeleiding bieden. Studenten staan namelijk niet zo ver af van een middelbare scholier als afgestudeerde leerkrachten, waardoor zij zich goed kunnen inleven in jouw leefwereld en denkwijze. Onze docenten hebben niet al te lang geleden zelf nog eindexamen gedaan, waardoor ze nog goed weten hoe het is om voor een belangrijke proefwerkweek te staan en hoe je dit het beste kunt aanpakken.
Onze docenten gaan door een strenge selectie voor ze daadwerkelijk bijles mogen geven. Zo vindt er altijd een eerste screening plaats op basis van ervaring en cijferlijst. Daarna komen kandidaten op een persoonlijk gesprek met onze recruiter, die beoordeelt of hun vakkennis, maar ook didactische vaardigheden en betrouwbaarheid op orde is. Zodra dit allemaal in orde is, gaan ze pas aan de slag.

Wat zijn de kosten?

Hoeveel je per uur betaalt, hangt af van het aantal uur bijles dat je per maand wil krijgen. Je kunt al bijles krijgen vanaf €15,00 per uur. We werken met een pakkettensysteem, waarin ieder pakket een eigen urenminimum en een eigen uurtarief heeft:

Pakket Uren per maand Gemiddeld per week Prijs per uur
A 4 1 tot 2 uur €23
B 8 2 tot 3 uur €20
C 12 3 tot 4 uur €19
D 16 4 tot 6 uur €18
E 24 6 uur of meer €16
FLEX 1 n.v.t. €27

Je betaalt elke maand voor het minimum aantal uur uit het gekozen pakket. Eventuele uren die je overhoudt, kun je nog tot en met drie maanden erna inhalen. Overige kosten zijn er niet, want we rekenen geen inschrijfgeld of administratiekosten. Het kan hooguit zo zijn dat er een reistijdvergoeding gerekend wordt, doordat een docent wat verder moet reizen. Dit leggen we echter altijd van tevoren aan je voor, zodat je niet voor verrassingen komt te staan! Meer informatie over onze pakketten, lees je op de tarievenpagina.

Interesse? Schrijf je vrijblijvend in!

Schrijf je via onderstaande inschrijfknop in voor bijles Engels in Almere. Je wordt dan op een door jou gekozen moment door ons gebeld om je aanvraag door te nemen en je pakketkeuze te bespreken. Daarna gaan we direct op zoek naar een geschikte bijlesdocent, die we meestal binnen 3 à 4 werkdagen beschikbaar hebben.

Nu inschrijven

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op via 085-7325830 of stuur een mailtje naar info@bijlesnetwerk.nl. Wij zijn doordeweeks bereikbaar van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit