• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Bijles in Eindhoven

In Eindhoven kun je direct bijles aan huis volgen via Bijlesnetwerk. Veel studenten van de Technische Universiteit Eindhoven en Fontys Lerarenopleidingen werken via Bijlesnetwerk als bijlesdocent. Daardoor kun je meteen aan de slag en bijles volgen in ieder vak. Je kunt je direct vrijblijvend aanmelden.

Goede bijlesdocenten

Bijlesnetwerk verzorgt de koppeling tussen bijlesgevers en bijlesnemers en garandeert een kwalitatief goede bijlesdocent. Iedere bijlesdocent komt bij ons op gesprek en wordt door onze recruiter ingeschaald op inhoudelijke kennis en didactische vaardigheden. Bijlesnetwerk is bedoeld voor leerlingen in Eindhoven van elk niveau en elke leeftijd op het Voortgezet Onderwijs. In beginsel verzorgen wij bijles in ieder vak. Daarnaast kan in overleg ook bijles geleverd worden voor andere opleidingstypen als MBO, HBO, WO en de basisschool.

Bijlesnetwerk heeft ruime ervaring in het werven en selecteren van bijlesdocenten en hanteert zorgvuldige selectiecriteria. Daarom kun je altijd rekenen op een goede en ervaren bijlesdocent. Mocht je om welke reden dan ook toch niet tevreden zijn over onze bijlesdocent, dan zorgen wij snel en zonder kosten voor een andere bijlesdocent.

Individuele of groepsbijles

Naast individuele bijles is het ook mogelijk voor de leerling om samen met iemand anders bijles te volgen. Bijlesnetwerk koppelt zelf nooit verschillende leerlingen aan elkaar, omdat wij vinden dat ieder kind in beginsel recht heeft op individuele begeleiding. Je kunt echter wel zelf aangeven dat er groepsbijles gewenst is met andere leerlingen (b.v. vrienden of vriendinnen). Om een kwalitatief goede bijles te kunnen garanderen worden bijlessen via Bijlesnetwerk gegeven aan maximaal vier leerlingen tegelijk. De prijzen liggen natuurlijk lager wanneer meer leerlingen tegelijk bijles volgen.

Bijles of huiswerkbegeleiding?

Bijles neem je als je in de bovenbouw zit, of als je in de onderbouw zit en moeite hebt met één of twee vakken. Als je vooral moeite hebt om het huiswerk goed te plannen en bij meerdere vakken tegen problemen aanloopt, dan kun je ook kiezen voor huiswerkbegeleiding. Bijlesnetwerk biedt individuele huiswerkbegeleiding aan waardoor je thuis twee of drie keer per week samen met je persoonlijke begeleider het huiswerk plant en zorgt dat je weer op niveau komt. Lees hier verder over huiswerkbegeleiding.

Tarieven en inschrijven

Individuele bijles kost zo’n negentien euro per uur en wordt goedkoper naarmate je meer uren bijles neemt. Lees hier verder over de tarieven, of schrijf je direct vrijblijvend in voor bijles.

Bijles rondom Eindhoven

Bijlesnetwerk biedt bijles aan huis aan in Eindhoven. Daarnaast is het vaak mogelijk om in de regio zoals Weert, Veghel, Geldrop en Helmond, bijles aan huis te volgen. In voorkomende gevallen geldt een reistijdregeling. Overigens kan altijd naar Eindhoven gereisd worden om daar bijles te volgen, zodat de reistijdvergoeding lager uitvalt of zelfs helemaal komt te vervallen.

Bijles in alle vakken in Eindhoven

Bijlesnetwerk verzorgt bijles in alle vakken van de middelbare school. Klik links in het menu op een vak voor meer informatie. Schrijf je hieronder helemaal vrijblijvend in voor bijles in Eindhoven en je hoort van ons binnen één werkdag!

Nu inschrijven

Ruim 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit