Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Bijles Economie

Heb je het Keynesiaanse model nog altijd niet helemaal doorgrond, of heb je moeite met indexcijfers? In dat geval kan Bijlesnetwerk een oplossing bieden in de vorm van individuele bijles of groepsbijles! Schrijf je hier vrijblijvend en helemaal kosteloos in voor bijles economie. Bijlesnetwerk heeft geen wachtlijsten, we gaan onmiddellijk voor je op zoek naar een geschikte bijlesdocent.

Als je je inschrijft voor bijles bij Bijlesnetwerk koppelen wij je in een paar dagen aan een student die de economiestof waar jij problemen mee hebt duidelijk aan je kan uitleggen en je ook helpt met het maken van rekenopdrachten. Bijlessen kunnen meestal gewoon aan huis gevolgd worden. Hierdoor kun je rustig en in je eigen omgeving aan de slag. Mocht bijles aan huis niet mogelijk zijn, dan kan in overleg met de student bepaald worden waar de bijles dan gaat plaatsvinden. Onze ervaring leert ons dat er altijd wel een goede locatie voor de bijles gevonden kan worden. De meeste leerlingen volgen individuele bijles. Mocht je een klasgenoot hebben die dezelfde stof lastig vindt, is het ook mogelijk om samen bijles te nemen. Niet alleen gezellig, maar ook nog eens voordeliger dan individuele bijles.

De afgelopen jaren heeft Bijlesnetwerk al bijles economie verzorgd aan vele leerlingen. De studenten die wij als bijlesgevers aanbieden studeren vaak economie of een aanverwante studie. Hierdoor hebben zij een goed overzicht van de stof en kunnen ze je die indexcijfers en Keynes snel en helder uitleggen. Denk je dat bijles ook iets voor jou is? We zijn actief in vrijwel geheel Nederland en daarom kun je na je vrijblijvende inschrijving al op korte termijn aan de slag.

Nu aanmelden