Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Bijles Duits in Almere

Ondanks dat Duits best op Nederlands lijkt, kan het lastig zijn de naamvallen uit elkaar te halen, de uitspraak te beheersen, of Duitse woordjes te leren. In dat geval kan een bijlesdocent uitkomst bieden, die deze stof graag wekelijks met jou doorneemt. Bijlesnetwerk heeft docenten in dienst die om meerdere redenen uitermate geschikt zijn om bijles Duits in Almere te geven: zij studeren Duitse taal en cultuur, zijn tweetalig opgevoed, of hebben naast hun studie ook een Duits certificaat gevolgd om hier in hun carrière gebruik van te maken. Daarnaast kan de docent je algemene studiebegeleiding geven voor de talen, maar ook voor andere vakken. Op deze manier kun je door het oefenen met een nieuwe leerstrategie zelf aan de slag met je schoolvakken.

Waarom bijles Duits in Almere via Bijlesnetwerk?

  • Wij hechten logischerwijs veel waarde aan de kwaliteit van de bijles. Alle vaardigheden die hieraan bijdragen worden bekeken wanneer iemand bijles wil geven: inhoudelijke kennis, maar ook didactiek en betrouwbaarheid. We evalueren onze diensten en docenten regelmatig, zodat jij de beste begeleiding krijgt.
  • Zodra de bijlesdocent aan jou is voorgesteld, kun je met diegene wekelijkse afspraken maken per telefoon, sms of e-mail. Lekker flexibel!
  • Bijlesnetwerk bestaat ruim 12 jaar en met die ervaring hopen we je optimaal van dienst te zijn. Het is dan ook belangrijk dat je met al je vragen makkelijk contact met ons kunt opnemen. Wij hebben ruime openingstijden en zijn zowel doordeweeks als op zaterdag bereikbaar. We staan graag voor je klaar, per telefoon en e-mail!

Hoeveel kost bijles?

We werken met pakketten, waarbij je vooraf aangeeft hoeveel uur je minimaal afneemt in een maand. Hierbij heb je uiteenlopende opties: van een pakket met losse uren tot eentje met minimaal 16 uur per maand. Op de tarievenpagina en in de tabel hieronder kun je hier meer over lezen.

Pakket Uren per maand Gemiddeld per week Prijs per uur
A 4 1 tot 2 uur €23
B 8 2 tot 3 uur €20
C 12 3 tot 4 uur €19
D 16 4 tot 6 uur €18
E 24 6 uur of meer €16
FLEX 1 n.v.t. €27

Je zit niet aan je pakket vast: elke maand t/m de 14e kun je voor diezelfde maand nog een wijziging doorgeven. Ook wordt het pakket pas actief zodra de bijlessen daadwerkelijk van start gaan. Voor advies omtrent het pakket denken we graag met je mee!

Meld je nu aan voor bijles!

Als je via onderstaande inschrijfknop je gegevens achterlaat, nemen we contact met je op om de aanvraag door te nemen. Daarna starten we de zoektocht. Gemiddeld duurt dit 3 à 4 werkdagen. Zodra we een bijlesdocent aan je hebben voorgesteld, kun je met diegene bijlesafspraken maken. Wij blijven dan voor je klaarstaan met eventuele vragen rondom de facturatie, pakketten, bijlesvakken, etc. Mocht je later behalve bijles Duits in Almere nog ergens anders hulp bij willen, verzorgen wij dat graag.

Nu inschrijven

Heb je nog vragen? Wij zijn doordeweeks tussen 09.00 en 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur bereikbaar op 085-7325830. Je kunt ons ook mailen.

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit