• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Duits

Het correct toepassen van de vier verschillende naamvallen is misschien wel de bekendste valkuil bij het leren van de taal van onze Oosterburen. Maar ook wanneer je moeite hebt met het schrijven, lezen of het spreken van Duits, kun je bij Bijlesnetwerk terecht voor hulp. Na je vrijblijvende en kosteloze aanmelding gaan we voor je op zoek naar een geschikte bijlesdocent. De bijlesdocenten van Bijlesnetwerk hebben inmiddels al aan vele leerlingen bijles gegeven in Duits en weten dus waar ze op moeten letten.

In principe kun je de bijlessen gewoon thuis volgen. Daardoor kun je in je eigen vertrouwde omgeving samen met een docent aan het werk met de stof. Wanneer het, om welke reden dan ook, niet mogelijk is om aan huis bijles te volgen dan kun je in overleg met je bijlesdocent een andere locatie bepalen om de bijles te volgen. In de praktijk blijkt het namelijk altijd wel mogelijk om in een van onze locaties een geschikte plek voor de bijles te vinden. De meeste leerlingen krijgen individuele bijlessen van onze docenten. Als je iemand kent die problemen heeft met dezelfde stof als jij, kunnen jullie natuurlijk ook samen bijlessen volgen. Gezellig, en ook nog eens voordeliger dan individuele bijlessen.

De studenten die de bijlessen Duits verzorgen via Bijlesnetwerk studeren vrijwel altijd aan de universiteit in een relevante richting of hebben bijvoorbeeld stage gelopen in Duitsland. Daardoor zijn zij goed bekend met de taal en met de lesstof en kunnen ze onderwerpen goed en duidelijk uitleggen en problemen oplossen. Denk je dat bijles in Duits iets voor jou is? We zijn actief in vrijwel geheel Nederland en daarom kun je na jouw vrijblijvende inschrijving dus waarschijnlijk op korte termijn al beginnen!

Nu inschrijven

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit