• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Bijles in Den Haag

In de regio Den Haag kun je bijles aan huis volgen van een van de deskundige bijlesdocenten van Bijlesnetwerk. Je kunt bijles volgen in ieder vak en vanwege ons grote bestand van bijlesdocenten kun je waarschijnlijk snel beginnen. Je kunt je direct vrijblijvend inschrijven. Wij bellen je dan snel terug om je vragen te beantwoorden en alles in orde te maken.

Goede bijlesdocenten

Bijlesnetwerk verzorgt de koppeling tussen bijlesdocent en leerling. Wij garanderen goede bijlesdocenten. Wij selecteren hen immers in persoonlijke gesprekken zodat we een goede match kunnen maken tussen leerling en bijlesdocent. Bijlesnetwerk is bedoeld voor leerlingen van elk niveau en elke leeftijd op het primair en het voortgezet onderwijs. Naast middelbare scholieren zijn ook studenten van het mbo, hbo of de universiteit van harte welkom. In veel gevallen kunnen we jullie ook helpen met een goede bijlesdocent.

Bijlesnetwerk heeft sinds 2006 ervaring in het selecteren van bijlesdocenten en hanteert zorgvuldige selectiecriteria. Daarom krijg je altijd een goede bijlesdocent. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn, dan kunnen wij altijd zonder extra kosten een andere bijlesgever regelen.

Individuele of groepsbijles

Wil je liever niet 1-op-1, maar juist samen met een vriend of vriendin bijles volgen? Dat kan. Bijlesnetwerk Den Haag koppelt zelf nooit verschillende leerlingen aan elkaar. Maar als je met een vriend of vriendin samen bijles wilt volgen, kan dat een goede optie zijn. Om de kwaliteit te waarborgen geven wij maximaal aan vier leerlingen tegelijk bijles.

Bijles of huiswerkbegeleiding?

Voor vakinhoudelijke begeleiding is het verstandig om bijles te nemen. Als je vooral moeite hebt om het huiswerk goed te plannen en bij meerdere vakken tegen problemen aanloopt, dan kun je ook kiezen voor huiswerkbegeleiding. Bijlesnetwerk biedt individuele huiswerkbegeleiding aan waardoor je thuis twee of drie keer per week samen met je persoonlijke begeleider het huiswerk plant en zorgt dat je weer op niveau komt. Lees hier verder over huiswerkbegeleiding.

Tarieven en inschrijven

Lees hier verder over de tarieven, of schrijf je direct vrijblijvend in voor bijles.

Bijles rondom Den Haag

Bijlesnetwerk biedt in geheel Den Haag bijles aan huis aan. Ook in Voorburg, Rijswijk, Leidschendam en omliggende plaatsen is het mogelijk om bijles te volgen. In voorkomende gevallen geldt een reistijdregeling. Het is altijd mogelijk om zelf naar Den Haag te reizen om daar bijles te volgen tegen een kleinere reistijdvergoeding. Mogelijk komt de reistijdvergoeding dan zelfs helemaal te vervallen. Ook kun je ervoor kiezen om bijles te volgen via ons online bijlesprogramma Bijlesnetwerk Live.

Bijles in Den Haag is mogelijk in alle vakken

Bijlesnetwerk verzorgt bijles in ieder schoolvak. Hiernaast zie je de vakken voor de middelbare school. Klik erop voor meer informatie, of schrijf je direct in via de blauwe knop onderaan.

Sanne (5-havo) volgt bijles sinds september 2014 en ging direct van een 4 naar een 6 voor wiskunde. Ze schrijft in haar recensie aan ons:

Ik ben er erg blij mee. Mijn resultaten worden beter en dat is fijn. Mijn ouders zijn ook erg tevreden!

Nu inschrijven

Ruim 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit