• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Bijles in Den Bosch

In Den Bosch en omstreken verzorgt Bijlesnetwerk huiswerkbegeleiding en bijles aan huis. Hierdoor kun je in ieder vak bijles volgen bij jou thuis of op iedere andere locatie waar je zelf de voorkeur aan geeft. Via Bijlesnetwerk word je gekoppeld aan een student van de Avans Hogeschool Den Bosch, of van de Universiteit van Tilburg. Deze bijlesdocent gaat direct met je aan de slag om al je vragen en problemen bij een bepaald vak op te lossen. Schrijf je nu direct in voor bijlessen of bel ons op 085-7325830 voor een vrijblijvend intakegesprek.

Bijles op maat

Bijles van één van de bijlesdocenten van Bijlesnetwerk is kwalitatief goed! De bijlesleraren worden geselecteerd op basis van diverse strenge selectiecriteria, zoals hun vakinhoudelijke kennis en hun didactische vaardigheden. Hierdoor kan iedereen die tijdens zijn schoolloopbaan tegen moeilijkheden aanloopt terecht bij Bijlesnetwerk: basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en zelfs studenten aan het hoger onderwijs. Indien nodig kunnen zij je natuurlijk ook helpen met meerdere vakken.

Snel van start

Zodra je je hebt ingeschreven voor bijles, ontvang je binnen een werkdag een telefoontje van één van onze medewerkers. Deze bespreekt dan met jou de details rond je aanvraag voor bijles of huiswerkbegeleiding. Omdat we begrijpen hoeveel spoed jouw aanvraag heeft, gaan we daarna direct op zoek naar een geschikte bijlesdocent. Bij Bijlesnetwerk komt jouw aanvraag dus niet terecht op een hoge stapel. Het volgende telefoontje dat je krijgt, is dan al van de bijlesdocent. Voor bijna alle aanvragen lukt het ons ervoor te zorgen dat je binnen een werkweek al aan de slag kunnen met de eerste bijles.
Natuurlijk kan het voorkomen dat het niet klikt tussen jou en de door ons voorgestelde bijlesdocent. Geen nood! We gaan in dat geval meteen op zoek naar een vervangd docent.

Individuele bijles en groepsbijlessen?

Bijles volgen in Den Bosch kan op twee verschillende manieren. Je kunt individueel aan de slag met een bijlesdocent; dat wil zeggen dat je een individuele begeleider krijgt met wie je een aantal keer per maand samen komt om alle problemen waar je bij een bepaald vak tegenaan loopt aan te pakken. Als je het fijner vindt om bijlessen te volgen samen met een klasgenoot of vriend of vriendin, kan dat ook. Je kunt groepsbijlessen volgen in een groepje van maximaal vier leerlingen. Ideaal dus als je iemand kent die dezelfde vragen of moeilijkheden heeft als jij. Bijlesnetwerk hanteert een maximum van vier leerlingen per bijlesgroepje, omdat we de kwaliteit én de persoonlijke aandacht voor de leerlingen willen kunnen blijven garanderen.

Bijles of huiswerkbegeleiding?

De docenten van Bijlesnetwerk maken, om jou nog gerichter van dienst te kunnen zijn, een verschil tussen huiswerkbegeleiding en bijles. Bijles gaat echt inhoudelijk in op het vak of de vakken waarbij je moeite hebt met de lesstof. Samen met je bijlesdocent loop je nog eens rustig door de stof heen en ga je aan de slag met het maken van oefeningen.
Huiswerkbegeleiding is speciaal bedoeld voor de jongere middelbare scholieren, die moeite hebben met het plannen van hun huiswerk en effectief leren voor proefwerken en overhoringen. Samen met je begeleider maak je een plan om meer overzicht te krijgen in je agenda en probeer je daarin steeds zelfstandiger te worden.

Tarieven

Lees hier meer over onze tarieven.

Bijles in de omgeving van Den Bosch

Of je nu het liefste thuis bijles krijgt of in de bibliotheek in het centrum van de stad, de bijlesdocenten van Bijlesnetwerk kunnen je overal helpen. Ook in de omgeving van Den Bosch is het mogelijk om bijles aan huis te volgen, bijvoorbeeld in Rosmalen of Vught. Soms komt er dan nog wel een kleine reistijdvergoeding bij kijken. Deze vergoeding is integraal bestemd voor de bijlesdocent, die dan een stukje moet reizen naar de locatie van de bijlessen.

Bijles in alle vakken in Den Bosch

In principe kun je in ieder vak dat op de basisschool of op de middelbare school wordt gegeven bijles volgen via Bijlesnetwerk. Heel af en toe komt het voor dat we niet kunnen regelen dat de bijlessen binnen een werkweek van start kunnen gaan. Uit ervaring weten we echter dat het ons meestal wel lukt om in een iets ruimer tijdbestek alsnog een kwalitatief goede bijlesdocent in te schakelen. Zie in het menu links een overzicht van alle vakken waarin Bijlesnetwerk bijles of begeleiding aanbiedt in Den Bosch en omgeving.

Nu inschrijven

Ruim 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit