• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Bijles in Delft

Bijlesnetwerk levert bijles aan huis in Delft en omstreken. Veel studenten van de Technische Universiteit Delft werken namelijk voor Bijlesnetwerk als bijlesdocent. Daardoor kun je meteen aan de slag en bijles volgen in ieder vak. Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor bijles in Delft. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug om alle informatie met je door te nemen zodat je als je wilt binnen enkele dagen de bijles kunt laten starten.

Direct aanmelden voor bijles in Delft Nu inschrijven

Goede bijlesdocenten in Delft

Bijlesnetwerk is sinds 2006 actief in Nederland als dé studentenorganisatie die bijlessen coördineert. Ook in Delft hebben wij de beschikking over een kwalitatief goed bestand van bijlesdocenten. Wij hebben namelijk een recruiter in dienst die al onze bijlesdocenten kent en hen test op zowel inhoudelijke als didactische vaardigheden. Daarom kunnen wij een kwalitatief goede bijlesdocent garanderen. Bijlesnetwerk is bedoeld voor leerlingen van elk niveau en elke leeftijd op het voortgezet onderwijs. Ook leerlingen van de basisschool, maar ook het mbo, hbo of de universiteit, kunnen wij vaak helpen. In beginsel verzorgen wij bijles in ieder vak.

Bijlesnetwerk heeft dus ruime ervaring in het werven en selecteren van bijlesdocenten en hanteert zorgvuldige selectiecriteria. Daarom kunt u altijd rekenen op een goede en ervaren bijlesdocent. Mocht u om welke reden dan ook toch niet tevreden zijn over de bijlesdocent, dan kunnen wij altijd zonder extra kosten (en snel!) een andere bijlesdocent regelen.

1-op-1 bijles of groepsbijles?

Naast individuele bijles is het ook mogelijk om samen met andere leerlingen bijles in Delft te volgen. Bijlesnetwerk koppelt zelf nooit verschillende leerlingen aan elkaar, omdat wij vinden dat ieder kind in beginsel recht heeft op individuele begeleiding. Als je bij je aanmelding aangeeft dat je groepsbijles wilt, dan zorgen we dat je samen met de andere leerling of leerlingen aan de slag gaat. Groepsbijles is natuurlijk ook goedkoper dan één-op-één bijles. We geven aan maximaal vier leerlingen tegelijk bijles, om zo de kwaliteit van de bijlessen te kunnen waarborgen.

Bijles of huiswerkbegeleiding?

Bijles neem je als je in de bovenbouw zit, of als je in de onderbouw zit en moeite hebt met één of twee vakken. Als je vooral moeite hebt om het huiswerk goed te plannen en bij meerdere vakken tegen problemen aanloopt, dan kun je ook kiezen voor huiswerkbegeleiding. Bijlesnetwerk biedt individuele huiswerkbegeleiding aan waardoor je thuis twee of drie keer per week samen met je persoonlijke begeleider het huiswerk plant en zorgt dat je weer op niveau komt. Lees hier verder over huiswerkbegeleiding.

Tarieven en inschrijven

Lees hier meer over de tarieven, of schrijf je direct vrijblijvend in voor bijles.

Bijles rondom Delft

Bijlesnetwerk biedt bijles aan huis aan in Delft. Daarnaast is het mogelijk om in de plaatsen in de regio, zoals Delfgauw, Rijswijk, Den Hoorn en Pijnacker, bijles aan huis te volgen. In voorkomende gevallen geldt een reistijdregeling. Overigens kun je altijd zelf naar Delft komen om daar bijles te volgen, zodat de reistijdvergoeding kleiner is of zelfs komt te vervallen.

Bijles in alle vakken in Delft

Je kunt bijles volgen in ieder vak. Bijlesnetwerk biedt bijles aan in alle vakken van de middelbare school, maar ook voor basisschoolleerlingen en voor MBO, HBO en universiteit. In het menu kun je verder lezen over alle vakken in Delft. Je kunt je nu ook meteen vrijblijvend aanmelden voor bijles door op de blauwe knop te klikken.

Ruim 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit