• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Bijles in Breda

Zit jij op school in Breda en heb je bijles nodig voor dat ene moeilijke vak? Dan zit je bij Bijlesnetwerk aan het juiste adres. De docenten van Bijlesnetwerk, die studeren aan de Hogeschool uit Breda (Avans), maar ook aan de Universiteit van Tilburg, kunnen helpen met alle vakken. Dit doen ze bij jou thuis of op iedere andere locatie waar jij je goed kunt concentreren. Als je je vrijblijvend en kosteloos bij ons inschrijft, bellen we je binnen een werkdag terug voor meer informatie en het bekijken van de mogelijkheden voor bijles bij jou aan huis.

Bijles op maat

Iedereen kan terecht bij Bijlesnetwerk voor persoonlijke begeleiding en bijles. We hebben al ruim acht jaar ervaring in het matchen van bekwame docenten aan leerlingen met individuele en unieke vragen en leerproblemen. Dit geldt voor middelbare scholieren en basisschoolleerlingen, maar ook voor studenten van andere opleidingstypes. In de regel kunnen wij ook MBO’ers, HBO’ers en universitaire studenten voorzien van persoonlijke begeleiding op maat.
Docenten die bij Bijlesnetwerk werken, zijn allemaal zorgvuldig geselecteerd op hun vakkennis en didactische vaardigheden. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit van de bijlessen garanderen. Natuurlijk kan het eens voorkomen dat het niet zo goed klikt tussen de door ons voorgestelde docent. Geen probleem! Wij regelen snel en natuurlijk kosteloos een andere docent.

Snel van start

Wanneer je je bij ons hebt aangemeld voor bijles of voor huiswerkbegeleiding, gaan wij onmiddellijk aan de slag met jouw aanvraag. Binnen een werkdag bellen we je terug om de details van je aanvraag te bespreken. Vervolgens zoeken we de meest geschikte docent bij jouw specifieke situatie en deze neemt vervolgens contact met je op. Bij Bijlesnetwerk komt jouw aanvraag dus niet op een grote stapel met een lange wachttijd terecht; ons enthousiaste team zet zich volledig in om er voor te zorgen dat je binnen een werkweek al van start kunt gaan met je eerste bijles.

Individuele bijles en groepslessen?

Bijlesnetwerk biedt twee soorten bijles aan. Zo kun je individuele bijles aanvragen waarbij je samen met een persoonlijke bijlesdocent of begeleider aan de slag gaat om jouw problemen met het vak waar je moeite mee hebt aan te pakken en op te lossen. Wanneer je het fijner vindt om de bijles samen met een vriend of vriendin te volgen, of als je een klasgenoot hebt die tegen dezelfde problemen aanloopt als jij, kun je ook groepsbijlessen volgen. Deze bijlessen vinden plaats met groepjes van maximaal vier leerlingen. Dit maximum is vastgesteld om de kwaliteit van de bijlessen en de persoonlijke aandacht voor de leerling te kunnen blijven garanderen.
Wil jij graag groepsbijlessen volgen? Geef dan tijdens het inschrijven alvast de naam door van degene met wie je de bijlessen wilt nemen. Wij gaan dan op zoek naar een geschikte docent voor jullie allebei.

Bijles of huiswerkbegeleiding?

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken de docenten van Bijlesnetwerk in Breda een verschil tussen bijles en huiswerkbegeleiding. Als bijlesdocent helpen ze je vakinhoudelijk: ze geven je uitleg over één of twee vakken waar je moeite mee hebt en oefenen samen met je. Voor de jongere middelbare scholieren die nog wat moeite hebben met het plannen van hun huiswerk en daardoor tegen meerdere problemen tegelijkertijd aanlopen, is er huiswerkbegeleiding. Samen met je begeleider maak je een plan van aanpak om je agenda te ordenen, je huiswerk op tijd af te hebben en effectief te leren voor je proefwerken en overhoringen. Een bijlesdocent helpt je met een vak, een huiswerkbegeleider helpt je met al je vakken.

Tarieven

Kijk voor meer informatie eens naar het overzichtsschema van onze tarieven.

Bijles in de omgeving van Breda

De bijlesdocenten van Bijlesnetwerk zijn in heel Breda actief. Voor de bijlessen komen ze in principe gewoon bij je thuis, tenzij jij natuurlijk een andere locatie op het oog hebt. Ook in de omgeving van Breda, bijvoorbeeld in Etten-Leur of Oosterhout, verzorgt Bijlesnetwerk bijles aan huis. In sommige gevallen wordt er dan wel een reistijdvergoeding in rekening gebracht: dit is een compensatie voor de tijd die de docent bezig is met reizen naar de locatie van de bijlessen. Deze compensatie komt waarschijnlijk in z’n geheel te vervallen wanneer je in Breda of Tilburg op een openbare plek afspreekt. In enkele gevallen kan er alsnog sprake zijn van een kleine reistijdvergoeding.

Bijles in alle vakken in Breda

In Breda kun je in principe bijles volgen in alle vakken die op de middelbare school en op de basisschool worden gegeven. Heel soms komt het voor dat je niet direct van start kunt met een geschikte bijlesdocent, maar zelfs in zulke gevallen slagen wij er over het algemeen in binnen afzienbare tijd toch van start te laten gaan met een kwalitatief goede bijlesdocent. Schrijf je hieronder vrijblijvend in voor meer informatie.

Nu inschrijven

Ruim 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit