Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

 • check-circle Created with Sketch.

  Ruim 12 jaar ervaring

 • check-circle Created with Sketch.

  Geen inschrijfkosten

 • check-circle Created with Sketch.

  1-op-1 bijles aan huis

Bijles biologie in Almere

Bij het vak biologie behandel je alles wat met ‘leven’ te maken heeft, van microscopische celprocessen tot ecologische leefomgevingen. Geen wonder dat je bij termen als endoplasmatisch reticulum of mitochondrion wat extra uitleg kan gebruiken! Hier komen de bijlesdocenten van Bijlesnetwerk graag in actie. Bijles biologie in Almere houdt in dat er puur inhoudelijke uitleg en begeleiding wordt gegeven en niet alleen over studievaardigheden zoals bij huiswerkbegeleiding. We zien er dus op toe dat jouw bijlesdocent echt verstand heeft van het vak biologie en dit ook goed kan overbrengen.

Waarom bijles biologie in Almere via Bijlesnetwerk?

 • Met ons uitgebreide netwerk van bijlesdocenten kunnen wij (bijna!) iedere leerling passende begeleiding bieden. Je kunt bij Bijlesnetwerk een vrijblijvende aanvraag plaatsen, zonder inschrijfkosten, waarna wij bekijken of een bijlesdocent van ons aan jouw wensen voldoet. Zodra we met wederzijdse goedkeuring de match hebben gemaakt, kun je met de bijlesdocent onderling afspraken maken.
 • Bij Bijlesnetwerk vinden we het belangrijk dat je ons met vragen gemakkelijk kunt bereiken. Daarom zijn wij op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur geopend en op zaterdagen van 10.00 tot 16.00 uur. Gedurende deze tijden staan wij je graag telefonisch te woord of beantwoorden we je e-mail. Ook kun je een chatbericht sturen via onze website. Heb je een dringende vraag buiten kantooruren, dan kun je een terugbelverzoek achterlaten.
 • Bijlesnetwerk bestaat 11 jaar en met die ervaring zijn we je graag zo goed mogelijk van dienst. Om deze reden zit je bij ons niet vast aan tarieven, docenten, of diensten. We denken graag met je mee over de invulling van de bijlessen en kiezen een bijlesdocent die hier het beste bij past. Transparantie staat hoog in ons vaandel: geen verrassingen achteraf!

Hoeveel kost bijles?

Je hebt bij Bijlesnetwerk de keuze uit verschillende pakketten, die gelden per kalendermaand en een minimaal aantal uur per maand bevatten. Hoe meer uur bijles je volgt, hoe lager het uurtarief wordt. Zie de tabel hieronder en de tarievenpagina voor meer informatie.

Pakket Uren per maand Gemiddeld per week Prijs per uur
A 4 1 tot 2 uur €23
B 8 2 tot 3 uur €20
C 12 3 tot 4 uur €19
D 16 4 tot 6 uur €18
E 24 6 uur of meer €16
FLEX 1 n.v.t. €27

Je kunt je pakket maandelijks aanpassen, zelfs in de desbetreffende maand nog. Kies je bijvoorbeeld voor pakket C (8 uur per maand) vanaf oktober, maar voorzie je weinig bijlesuren te kunnen gaan afnemen in december, dan kun je eenvoudig je pakket van december naar pakket A veranderen, waarna je vanaf januari weer pakket C af kunt nemen. Op deze manier heb je zelf de optie in de hand die voor jou het voordeligst is.

Doe een vrijblijvende aanvraag

Via onderstaande inschrijfknop kun je een aanvraag plaatsen, waarna één van onze medewerkers telefonisch contact opneemt. Na het doornemen van je bijlesaanvraag en het kiezen van een pakket starten wij de zoektocht. Vaak ben je binnen 4 werkdagen na het plaatsen van een aanvraag al voorzien van een bijlesdocent en kan de bijles biologie in Almere van start gaan!

Nu inschrijven

Heb je nog vragen? Wij zijn doordeweeks tussen 09.00 en 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur bereikbaar op 085-7325830. Je kunt ons ook mailen.