Vragen of advies nodig? Bel ons op 085 - 73 25 830 Of WhatsApp ons 06 - 10 43 37 92
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Bijles basisschool in Amsterdam

Ook aan basisschoolleerlingen biedt Bijlesnetwerk graag hulp! Als je namelijk voor het eerst te maken krijgt met huiswerk, proefwerken, spreekbeurten en werkstukken kan dat nogal lastig zijn. Gelukkig hebben wij bijlesdocenten in dienst die graag bijles basisschool in Amsterdam geven. Veel van hen hebben ervaring met het begeleiden van basisschoolleerlingen, volgen de PABO of doen een andere relevante opleiding, waardoor ze precies weten hoe ze jongere scholieren het beste kunnen begeleiden. Of het nou gaat om rekenen, taal, of de Citotoets, onze docenten kunnen je helpen!

Waarom bijles basisschool in Amsterdam van Bijlesnetwerk?

  • Vrijblijvend inschrijven: op onze website kun je een formulier invullen, of je kunt ons elke werkdag bellen en dan nemen wij de aanvraag met je door. We geven graag advies over de bijlessen en beantwoorden al je vragen erover. Vervolgens gaan wij op zoek naar een bijlesdocent, die we meestal binnen 3 à 4 werkdagen beschikbaar hebben. Je kunt dus snel van start!
  • Wij hebben eigen werkboeken ontwikkeld waar veel oefenmateriaal in staat voor leerlingen uit groep 7 en 8. Deze zijn beschikbaar voor zowel taal als rekenen. Lees hier meer over de Bijlesnetwerk Junior werkboeken.
  • Komt voor jou de Citotoets in groep 8 eraan, dan hebben wij een speciale oefenbundel voor je waar je samen met een docent mee aan de slag kunt. Op deze manier bereid je je samen met een bijlesdocent goed voor op de Cito eindtoets!
  • Onze bijlesdocenten zijn via een strenge selectieprocedure bij ons terechtgekomen. Behalve geduld en betrouwbaarheid kijken we ook naar relevante kennis van het basisonderwijs. Pas als we over alles tevreden zijn, gaat diegene voor ons aan de slag: alles om ervoor te zorgen dat jij zo goed mogelijke begeleiding krijgt!

Hoeveel kost bijles?

Je kunt bij ons een pakket voor een aantal uur per maand afsluiten. Hierover denken wij graag mee, zodat jullie het pakket krijgen wat het beste bij jullie past. Zie ook de tarievenpagina voor meer informatie.

Pakket Uren per maand Gemiddeld per week Prijs per uur
A 4 1 tot 2 uur €26
B 8 2 tot 3 uur €23
C 12 3 tot 4 uur €22
D 16 4 tot 6 uur €21
E 24 6 uur of meer €19
FLEX 1 n.v.t. €30

Pakketwijzigingen zijn altijd mogelijk, net zoals het maandelijks opzeggen en het later inhalen van niet-opgenomen bijlesuren.

Plaats een bijlesaanvraag

Wil je graag met ons in contact komen voor bijles basisschool in Amsterdam, laat dan je gegevens achter via onderstaande inschrijfknop.

Nu inschrijven

Op een moment dat jou het beste uitkomt bellen we je op om de bijlesaanvraag bespreken. Als alles duidelijk is, starten wij vrijblijvend onze zoektocht naar een bijlesdocent die het beste bij jou past. Dit duurt gemiddeld 3 tot 4 werkdagen. Wanneer wij een docent beschikbaar hebben, belt diegene je snel op om een eerste afspraak te maken en gaat de begeleiding van start!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 085-7325830 of stuur een mailtje naar info@bijlesnetwerk.nl. Wij zijn doordeweeks bereikbaar van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit