• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Bijles aan huis in Arnhem

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij wiskunde, engels of een ander schoolvak? Via Bijlesnetwerk kun je individuele bijles volgen in ieder vak! In Arnhem kun je thuis bijles volgen. Je krijgt bijles door een door ons streng geselecteerde student van de Radboud Universiteit Nijmegen of de HAN. Daardoor kun je meteen aan de slag en bijles volgen in ieder vak. Je kunt je direct vrijblijvend inschrijven. Of bel ons nu op 085-7325830 voor een gratis intakegesprek.

Goede bijlesdocenten

Bijlesnetwerk verzorgt de koppeling tussen bijlesgevers en bijlesnemers en garandeert een kwalitatief goede bijlesdocent. Wij verzorgen meer dan zeven jaar bijlessen en weten precies wat erbij komt kijken om een goede bijlesdocent te vinden die bij jou past. Ook vinden we het erg belangrijk om te zorgen dat je vrijwel meteen kunt starten met de bijlessen. Bijlesnetwerk is bedoeld voor leerlingen van elk niveau en elke leeftijd op het voortgezet onderwijs. In beginsel verzorgen wij bijles in ieder vak. Daarnaast kan in overleg ook bijles geleverd worden voor andere opleidingstypen als MBO, HBO, WO en de basisschool.

Onze selectiecriteria voor bijlesdocenten zijn streng. Mocht je desondanks geen goede klik hebben met je bijlesdocent, dan zorgen we natuurlijk zonder extra kosten voor een vervanger.

Tarieven en inschrijven

Wil je meer weten over de tarieven voor bijles aan huis, kijk dan hier. Voor meer informatie en om teruggebeld te worden, kun je je vrijblijvend aanmelden voor bijles in Arnhem.

Bijles rondom Arnhem

Bijlesnetwerk biedt ook bijles aan huis aan rondom Arnhem. In omliggende plaatsen zoals Velp, Oosterbeek en Duiven is het vaak mogelijk om individuele bijles te volgen. Vaak geldt dan wel een reistijdvergoeding. Overigens is het wel altijd mogelijk om naar Arnhem af te reizen om daar af te spreken, zodat de reistijdvergoeding lager is of zelfs helemaal komt te vervallen.

Nu inschrijven

Ruim 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit