• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis of online

Online bijles

Arnhem

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij wiskunde, engels of een ander schoolvak? Via Bijlesnetwerk kun je individuele bijles volgen in ieder vak! In Arnhem kun je thuis bijles volgen. Je krijgt bijles door een door ons streng geselecteerde student van de Radboud Universiteit Nijmegen of de HAN. Daardoor kun je meteen aan de slag en bijles volgen in ieder vak. Je kunt je direct vrijblijvend inschrijven. Of bel ons nu op 085-7325830 voor een gratis intakegesprek.

Goede bijlesdocenten

Bijlesnetwerk verzorgt de koppeling tussen bijlesgevers en bijlesnemers en garandeert een kwalitatief goede bijlesdocent. Wij verzorgen meer dan zeven jaar bijlessen en weten precies wat erbij komt kijken om een goede bijlesdocent te vinden die bij jou past. Ook vinden we het erg belangrijk om te zorgen dat je vrijwel meteen kunt starten met de bijlessen. Bijlesnetwerk is bedoeld voor leerlingen van elk niveau en elke leeftijd op het voortgezet onderwijs. In beginsel verzorgen wij bijles in ieder vak. Daarnaast kan in overleg ook bijles geleverd worden voor andere opleidingstypen als MBO, HBO, WO en de basisschool.

Onze selectiecriteria voor bijlesdocenten zijn streng. Mocht je desondanks geen goede klik hebben met je bijlesdocent, dan zorgen we natuurlijk zonder extra kosten voor een vervanger.

Tarieven en inschrijven

Als je thuis individuele bijles volgt, kost het zo’n 19 euro per uur en wordt het goedkoper naarmate je meer uren bijles neemt. Wil je verder lezen over de tarieven voor bijles aan huis, kijk dan hier. Voor meer informatie en om teruggebeld te worden, kun je je vrijblijvend aanmelden voor bijles in Arnhem. Wij bellen je dan binnen een werkdag terug om alles te bespreken als je aangeeft dat je direct wilt starten, kun je waarschijnlijk vrijwel meteen de bijlessen laten beginnen.

Bijles rondom Arnhem

Bijlesnetwerk biedt ook bijles aan huis aan rondom Arnhem. In omliggende plaatsen zoals Velp, Oosterbeek en Duiven is het vaak mogelijk om individuele bijles te volgen. Vaak geldt dan wel een reistijdvergoeding. Overigens is het wel altijd mogelijk om naar Arnhem af te reizen om daar af te spreken, zodat de reistijdvergoeding lager is of zelfs helemaal komt te vervallen.

Nu inschrijven

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit