• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Bijles in Almere

Bijlesnetwerk is ook actief in de regio Almere! Je kunt dus gewoon thuis bijles volgen. Veel studenten van de Universiteit van Amsterdam en andere opleidingen wonen in Almere. Omdat zij bij ons actief zijn als bijlesdocent, kunnen zij je vooruit helpen met alle vakken waar je moeite mee hebt, van Engels tot scheikunde en van rekenen tot huiswerkbegeleiding. Je kunt je direct vrijblijvend en kosteloos inschrijven bij ons of telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers van Bijlesnetwerk. Zij kunnen al je vragen beantwoorden en met je de mogelijkheden voor persoonlijke begeleiding bespreken.

Goede bijlesdocenten voor iedereen

Dankzij het grote en diverse docentenbestand van Bijlesnetwerk kan iedereen terecht bij ons voor bijles op maat, of je nu op de basisschool, de middelbare school of op het hoger onderwijs zit. Door ruim acht jaar ervaring weten we precies waar we op moeten letten bij het matchen van jou aan je begeleider of bijlesdocent.
Al onze docenten zijn geselecteerd op zowel hun inhoudelijke kennis als hun didactische vaardigheden. Hierdoor kan Bijlesnetwerk garanderen dat je kwalitatief goede begeleiding krijgt van een vaardige docent. Mocht het desondanks toch gebeuren dat het niet zo goed klinkt tussen jou en de door ons voorgestelde bijlesdocent, is dat natuurlijk geen probleem. Wij regelen snel en kosteloos een andere docent voor je.

Snel van start

Bijlesnetwerk heeft geen lange en zelfs geen korte wachtlijsten. Nadat je ons online inschrijfformulier hebt ingevuld, gaan we onmiddellijk aan de slag met jouw aanvraag en proberen we er voor te zorgen dat je al binnen een werkweek van start kunt gaan met je eerste bijles. Dit doen we door je na je inschrijving binnen één werkdag terug te bellen om alle details rond jouw aanvraag door te nemen. Vervolgens gaan we op zoek naar de meest geschikte docent die jou aan huis of op je favoriete studielocatie kan komen helpen. Deze neemt vervolgens rechtstreeks contact met je op.

Individuele bijles of groepslessen?

Bij Bijlesnetwerk kun je op verschillende manieren bijles volgen. Eén van die manieren is het volgen van groepsbijlessen, samen met een vriend, vriendin, klasgenoot of familielid. Samen met een paar andere leerlingen krijg je dan een docent toegewezen met wie jullie in groepsverband aan de slag gaan om al jullie problemen en vragen rond een vak aan te pakken. De groepsbijlessen kunnen plaatsvinden in groepjes van maximaal vier personen. Op die manier kan Bijlesnetwerk de kwaliteit van groepsbijlessen blijven garanderen, net als de persoonlijke aandacht voor de leerlingen.
Wil je liever bijles in je eentje? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Je krijgt dan een persoonlijke bijlesdocent die net zo vaak als jij zelf wilt aan de slag gaat met het vak waar je moeite mee hebt.
Wil jij graag groepsbijlessen volgen? Geef dan tijdens het inschrijven alvast de naam door van degene met wie je de bijlessen wilt nemen. Wij gaan dan op zoek naar een geschikte docent voor jullie allebei.

Bijles of huiswerkbegeleiding?

Om je zo gericht mogelijk te kunnen helpen met je problemen met schoolwerk maakt Bijlesnetwerk een verschil tussen bijles en huiswerkbegeleiding. Huiswerkbegeleiding is vooral bedoeld voor leerlingen uit de onderbouw van de middelbare school die nog wat moeite hebben met het op orde houden van hun agenda. Samen met een begeleider maak je een plan van aanpak en ga je een paar keer per week aan de slag met het effectief leren leren voor je proefwerken en toetsen en het op tijd afkrijgen van je huiswerk.
Bijles is vakinhoudelijker. Je bijlesdocent helpt je vooruit met de één of twee vakken waar je moeite mee hebt en weet precies hoe je bepaalde problemen moet aanpakken en benaderen. Daarnaast oefen je samen wat je zojuist hebt geleerd. Ook bijles kan trouwens meerdere keren per week plaatsvinden.

Tarieven

Lees hier meer over onze tarieven en het overzicht van onze pakketten.

Bijles in de omgeving van Almere

Voor de bijlessen komen onze bijlesdocenten gewoon bij je thuis, tenzij jij natuurlijk een andere locatie op het oog hebt. Ook in de omgeving van Almere verzorgt Bijlesnetwerk bijles aan huis. In sommige gevallen wordt er dan wel een reistijdvergoeding in rekening gebracht: dit is een compensatie voor de tijd die de docent bezig is met reizen naar de locatie van de bijlessen. Waarschijnlijk komt deze vergoeding te vervallen of is er sprake van een lagere vergoeding wanneer je in Almere of in Amsterdam op een openbare plek afspreekt voor de bijlessen, zoals bijvoorbeeld in een bibliotheek.

Bijles in alle vakken in Almere

In Almere kun je in principe bijles volgen in alle vakken die op de middelbare school en op de basisschool worden gegeven en daar ook snel mee van start. Heel soms komt het voor dat je niet direct van start kunt met een bijlesdocent. Dan slagen wij er over het algemeen in binnen afzienbare tijd toch in om je van start te laten gaan met een geschikte bijlesdocent. Schrijf je nu hieronder vrijblijvend in voor meer informatie en je hoort binnen een werkdag van ons wat we voor je kunnen betekenen.

Nu inschrijven

Ruim 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit