Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Woensdag 8 augustus inloop sollicitatieronde in Groningen

sollicitatieronde in GroningenOp woensdag 8 augustus vindt een inloop sollicitatieronde in Groningen plaats voor iedereen die bijlesdocent wil worden. Binnen een halfuur kun je een flexibele, goed betaalde bijbaan in handen hebben!

Als bijlesdocent moet je in ieder geval aan de volgende criteria voldoen:
– Je hebt een vwo-diploma of een hbo-propedeuse
– Je bent flexibel en vriendelijk
– Je kunt goed uitleggen en informatie overbrengen
– Je bent minimaal twee uur per week beschikbaar

Zijn deze criteria op jouw van toepassing? Dan is op woensdag tussen 14.00 en 15.30 uur binnenlopen bij de Carolieweg 33 in Groningen met je cijferlijst van de middelbare school bij de hand het enige dat je nog hoeft te doen. Je cijferlijst download je eenvoudig op Studielink. Je voert mede aan de hand daarvan een kort sollicitatiegesprek met onze recruiter, die samen met jou zal bekijken of en voor welke vakken je bijles zal geven.

Houd je net als wij van een snelle afronding van administratieve rompslomp, zodat je gelijk na het gesprek aan de slag kunt? Vul dan alvast het sollicitatieformulier op onze website in en neem woensdag een kopie van je identiteitsbewijs (voor- en achterkant) mee. Lukt dat niet vóór woensdag? Geen probleem, dan kun je deze informatie nog nasturen.

Laat je even weten of je komt? Dit kan door kort een berichtje te sturen naar werken@bijlesnetwerk.nl of middels een reactie op onze Facebookpost.

Tot woensdag!

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit