Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Woensdag 8 augustus inloop sollicitatieronde in Groningen

Studeer en/of woon jij in Groningen? Dan zoeken we jou!

sollicitatieronde in GroningenOp woensdag 8 augustus vindt een inloop sollicitatieronde in Groningen plaats voor iedereen die bijlesdocent wil worden. Binnen een halfuur kun je een flexibele, goed betaalde bijbaan in handen hebben!

Als bijlesdocent moet je in ieder geval aan de volgende criteria voldoen:
– Je hebt een vwo-diploma of een hbo-propedeuse
– Je bent flexibel en vriendelijk
– Je kunt goed uitleggen en informatie overbrengen
– Je bent minimaal twee uur per week beschikbaar

Zijn deze criteria op jouw van toepassing? Dan is op woensdag tussen 14.00 en 15.30 uur binnenlopen bij de Carolieweg 33 in Groningen met je cijferlijst van de middelbare school bij de hand het enige dat je nog hoeft te doen. Je cijferlijst download je eenvoudig op Studielink. Je voert mede aan de hand daarvan een kort sollicitatiegesprek met onze recruiter, die samen met jou zal bekijken of en voor welke vakken je bijles zal geven.

Houd je net als wij van een snelle afronding van administratieve rompslomp, zodat je gelijk na het gesprek aan de slag kunt? Vul dan alvast het sollicitatieformulier op onze website in en neem woensdag een kopie van je identiteitsbewijs (voor- en achterkant) mee. Lukt dat niet vóór woensdag? Geen probleem, dan kun je deze informatie nog nasturen.

Laat je even weten of je komt? Dit kan door kort een berichtje te sturen naar werken@bijlesnetwerk.nl of middels een reactie op onze Facebookpost.

Tot woensdag!