Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Inschrijven voor Herexamentraining nu al mogelijk!

De uitslag van de eindexamens moet nog komen, maar ben je toch niet helemaal zeker van je zaak? Meld je dan voor de zekerheid nu al aan voor een herexamentraining!

Woensdag 13 juni wordt de uitslag van de eindexamens bekend gemaakt. Het kan zijn dat de herexamentrainingen dan binnen een uur al vol zijn. Om je te verzekeren van een plekje, kun je nu alvast aanmelden. We bieden voor verschillende vakken op havo en vwo niveau trainingen aan in Eindhoven, Nijmegen, Tilburg en Zwolle. De voorinschrijving loopt tot 13 juni 08.00 uur. Je krijgt dan een rekening van €15,00 als aanbetaling. Vervolgens kun je op woensdag 13 juni tot 20.00 uur bellen om de training te bevestigen of annuleren. Bij bevestiging krijg je nog een rekening voor het overige bedrag. Annuleer je de training, vervalt het overige bedrag en blijft enkel de rekening van €15,00 staan. Na woensdag 13 juni is het uiteraard ook nog mogelijk in te schrijven voor een training, al kan het dan zijn dat enkele trainingen niet meer beschikbaar zijn.

Een herexamentraining kan net dat laatste zetje richting die felbegeerde voldoende bieden! Je gaat op een intensieve en gestructureerde manier aan de slag met de examenstof en oefent veel met het maken van opdrachten. Zo ben je zo goed mogelijk voorbereid op je herexamen. Tijdens de training werk je met een door ons samengestelde bundel, die een combinatie bevat van theorie en oefenopgaven. Deze bundel mag je na de training mee naar huis nemen, zodat je daar alles nog eens goed kunt doornemen. Onze trainers zijn speciaal geselecteerd voor deze trainingen en staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

Lees hier meer informatie over de vooraanmelding en onze trainingen of schrijf je direct in. Voor meer informatie of vragen kun je altijd contact opnemen door te bellen naar 085-7325830 of door een mailtje te sturen.

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit