Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Examentraining volgen? Dat is eind februari mogelijk in Zwolle!

Kun jij nog wel wat hulp gebruiken in de voorbereiding op je eindexamen? Volg dan een examentraining van Bijlesnetwerk! In Zwolle vinden van 27 februari t/m 1 maart verschillende examentrainingen plaats. Dit is op havo en vwo niveau, voor de vakken natuurkunde, scheikunde, wiskunde A en wiskunde B. Tijdens de examentraining wordt gewerkt met een door ons samengestelde examenbundel waar zowel theorie als oefenopgaven in staan. Naast inhoudelijke uitleg zal ook aandacht worden besteed aan hoe je examenvragen nou precies aanpakt. Welke onderdelen moeten mijn antwoorden bevatten om zoveel mogelijk punten te krijgen? Welk soort vragen kan ik verwachten en hoe pak ik die aan? Op die manier ga je met meer zelfvertrouwen het eindexamen tegemoet!

Werkt een examentraining nou eigenlijk? Onze deelnemers vinden van wel. Vorig jaar is 93% van alle leerlingen geslaagd na deelname aan een examentraining. Door op een intensieve manier aan de slag te gaan met de examenstof ga je met veel meer kennis en inzicht de centrale examens tegemoet. Een examentraining bestaat uit 4 blokken waarin altijd gestart wordt met een klassikale uitleg. Vervolgens wordt samen geoefend met enkele opgaven. Daarna ga je zelf aan de slag en staat de examentrainer klaar om al je vragen te beantwoorden.

Inschrijven voor een examentraining

Kijk hier voor een overzicht van de trainingen in Zwolle. Je kunt je dan direct inschrijven. Naast deze trainingen vinden er in april en mei nog veel meer trainingen plaats. Deze zijn op meerdere locaties in Nederland en voor bijna alle eindexamenvakken. De locaties zijn Eindhoven, Goes, Nijmegen, Tilburg, Rotterdam en Zwolle. Je vindt een overzicht van deze trainingen per niveau op onze website.

Heb je nog vragen over de examentraining of hulp nodig bij het inschrijven? We helpen graag! Je kunt ons bereiken op 085-7325830 op werkdagen tussen 09.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Mailen kan ook, naar info@bijlesnetwerk.nl.