Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Examentraining in de herfstperiode

In de week van 16 oktober vindt voor verschillende vakken examentraining plaats. De trainingen zijn op havo en vwo niveau en worden gegeven in Nijmegen. Schrijf je snel in om nog een plekje te bemachtigen, want veel trainingen zijn al vol!

Wat houdt een examentraining in?

examentraining

Tijdens een examentraining ga je intensief aan de slag met een vak. Afhankelijk van het vak duurt de training één of twee volle dagen. Onze trainer geeft een heldere uitleg van de onderwerpen, waarna je veel gaat oefenen met examenopgaven. Op die manier wordt je klaargestoomd voor de eindexamens in mei 2018. Je ontvangt op de eerste dag een door ons samengestelde examenbundel, die je mee naar huis mag nemen, zodat je ook na de training nog kunt oefenen en de theorie kunt inzien.

Gedurende dit schooljaar vinden op meerdere momenten trainingen plaats. Zo zullen begin 2018 nieuwe trainingen worden ingepland. In maart en april is ons aanbod veruit het grootst, dan wordt ook op vmbo niveau training gegeven. Ook vinden de trainingen dan voor (bijna) alle vakken en op meerdere locaties in Nederland plaats. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.