Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Afscheid van recruiter en bijlesdocent Julian

Afgelopen maand hebben we helaas afscheid moeten nemen van recruiter en bijlesdocent Julian Lambermon. Hij liet middels een mooie afscheidsmail weten hoe leuk hij het werken bij Bijlesnetwerk vond:

“Bijles geven en het werven van nieuwe docenten is voor mij altijd het perfecte baantje geweest naast mijn studie. Alle (tussen)uren die ik vulde met bijles waren een plezier en alle leuke sollicitanten die ik op gesprek hebben gehad maakten het vaak een feest om te werken.

Ik denk aan de begeleiding van een 14-jarige jongen die reeds vader was geworden en zo ontzettend veel profijt had van drie uur begeleiding per week. Aan een ernstig autistische jongeman die zich zonder bijlesdocent niet langer dan twee minuten kon focussen en enkele maanden later met vlag en wimpel slaagde voor zijn examen. Aan een dapper 13-jarig meisje die enorm gemotiveerd aan bijlessen Engels begon om zich voor te bereiden op een uitwisseling naar Polen. Aan dat trotse gezicht van een 11-jarige knul toen de CITO-uitslag zodanig goed was dat het schooladvies van vmbo naar havo werd aangepast, maar ook aan de vele eindexamenkandidaten.

Ik vond het bijzonder dankbaar werk.”

Wij zijn Julian dankbaar voor alle leerlingen die hij namens ons geholpen heeft en voor alle slimme en leuke bijlesdocenten die hij voor ons heeft geselecteerd. Hij gaat zich de komende periode richten op zijn afstuderen. We wensen hem veel succes toe in zijn verdere carrière!Bedankt Julian