Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Vrijdag 7 september inloop sollicitatieronde in Nijmegen

Studeer en/of woon jij in Nijmegen? Dan zoeken we jou!

Op vrijdag 7 september vindt een inloop sollicitatieronde in Nijmegen plaats voor iedereen die bijlesdocent wil worden. Binnen een halfuur kun je een flexibele, goed betaalde bijbaan in handen hebben!

Als bijlesdocent moet je in ieder geval aan de volgende criteria voldoen:
– Je hebt een vwo-diploma of een hbo-propedeuse
– Je bent flexibel en vriendelijk
– Je kunt goed uitleggen en informatie overbrengen
– Je bent minimaal twee uur per week beschikbaar

Zijn deze criteria op jou van toepassing? Dan is op woensdag tussen 13.00 en 16.00 uur binnenlopen bij de Hertogstraat 131 in Nijmegen met je cijferlijst van de middelbare school bij de hand het enige dat je nog hoeft te doen. Je cijferlijst download je eenvoudig op Studielink. Je voert mede aan de hand daarvan een kort sollicitatiegesprek met onze recruiter, die samen met jou zal bekijken of en voor welke vakken je bijles zal geven.

Houd je net als wij van een snelle afronding van administratieve rompslomp, zodat je gelijk na het gesprek aan de slag kunt? Vul dan alvast het sollicitatieformulier op onze website in en neem vrijdag een kopie van je identiteitsbewijs (voor- en achterkant) mee. Lukt dat niet vóór vrijdag? Geen probleem, dan kun je deze informatie later nog nasturen.

Laat je even weten of je komt? Dit kan door kort een berichtje te sturen naar werken@bijlesnetwerk.nl of middels een reactie op onze Facebookpost.

Tot vrijdag!