Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Examentraining Zwolle

In Zwolle kun je herexamentraining volgen in bijna ieder vak voor havo of vwo. Hieronder zie je per vak de beschikbare examentrainingen. Als je echter een ander vak wilt volgen of niet op de genoemde tijdstippen kunt, kijk dan even bij de overzichten van Tilburg, Eindhoven, of Nijmegen. Zie links het overzicht en selecteer de training van je keuze voor meer informatie.

Individuele herexamentraining

Staat jouw vak/niveau er niet bij? Schrijf je dan in voor een individuele herexamentraining. Dit kan door te bellen naar 085-7325830. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@bijlesnetwerk.nl. De kosten voor een individuele training zijn €25,00 per uur. Je kunt ervoor kiezen hier een door ons samengestelde examenbundel bij te ontvangen. Die kost €10,00. Bijna alles is mogelijk, dus bel gerust om te zien wat we voor jou kunnen betekenen! Direct inschrijven kan ook.

Overzicht examentrainingen Zwolle

Er zijn op dit moment geen examentrainingen beschikbaar die aan uw zoekcriteria voldoen.

De examentrainingen duren één of twee volle dagen vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens de examentraining gebruik je de door ons ontwikkelde lesmaterialen. Op basis van deze materialen kunnen wij je een overzicht van alle stof bieden gecombineerd met veel persoonlijke begeleiding. Wij leren je de belangrijkste theorie en een stapsgewijze manier om examenopgaven op te lossen. Daardoor krijg je overzicht en handigheid in het maken van opgaven. Wij geloven in persoonlijke begeleiding. Daarom zie je in onze trainingen vrijwel altijd slechts 12 leerlingen die les krijgen van twee examentrainers. Onze examentrainingen worden al sinds 2006 georganiseerd en we behalen een gemiddeld slagingspercentage van 93%.

Locatie Gymnasium Celeanum in Zwolle

gymnasium-celeanum
De trainingen worden gegeven op het Gymnasium Celeanum, aan de Westerlaan 40, Zwolle.

Kijk ook eens naar het algemene overzicht van examentrainingen voor een examentraining op andere data en andere locaties.