Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Examentraining Zwolle

In Zwolle organiseren wij eindexamentrainingen voor zowel havo- als vwo-leerlingen voor wiskunde A, wiskunde B, economie, natuurkunde en scheikunde. Hieronder zie je een overzicht van de beschikbare trainingen.

Overzicht examentrainingen Zwolle

Aardrijkskunde

Biologie

Duits

Economie

Engels

Frans

Geschiedenis

Latijn

Management & Organisatie

NaSk1

NaSk2

Natuurkunde

Nederlands

Scheikunde

Wiskunde A

Wiskunde B

Wiskunde GL/TL

De examentrainingen duren twee of drie volle dagen vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur; afhankelijk van het niveau en de periode waarin ze plaatsvinden. Tijdens de examentraining gebruik je de door ons ontwikkelde lesmaterialen. Op basis van deze materialen kunnen wij je een overzicht van alle stof bieden gecombineerd met veel persoonlijke begeleiding. Wij leren je de belangrijkste theorie en een stapsgewijze manier om examenopgaven op te lossen. Daardoor krijg je overzicht en handigheid in het maken van opgaven. Wij geloven in persoonlijke begeleiding. Daarom zie je in onze trainingen vrijwel altijd slechts 12 leerlingen die les krijgen van twee examentrainers. Onze examentrainingen worden al sinds 2006 georganiseerd en we behalen een gemiddeld slagingspercentage van 93%.

Locatie Gymnasium Celeanum in Zwolle

gymnasium-celeanum
De trainingen worden gegeven op het Gymnasium Celeanum, aan de Westerlaan 40, Zwolle.

Kijk ook eens naar het algemene overzicht van examentrainingen voor een examentraining op andere data en andere locaties.