Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Examentraining Wiskunde C VWO

De examentraining Wiskunde C VWO duurt drie dagen. Tijdens die drie dagen behandelen we alle onderwerpen die nodig zijn voor het Centrale Examen. De nadruk ligt bij het maken van oefeningen. De leraren gaan aan de hand van opgaven duidelijk maken hoe je deze het beste kan aanpakken en geven tips over echte wiskunde-opdrachten.

Opbouw van examentraining Wiskunde C VWO

Elke dag van de training bestaat uit een aantal blokken waarin een aantal onderwerpen worden behandeld. Deze worden eerst uitgelegd door onze hoofddocent waarna de groep aan de slag gaat met het maken van oefeningen. Doordat er met kleine groepen wordt gewerkt is er veel ruimte voor het stellen van vragen.

De drie dagen worden afgesloten met het maken van een oefentoets, vergelijkbaar met het echte eindexamen. Deze zal worden afgenomen in dezelfde setting als het Centrale Examen waardoor de leerlingen een duidelijk beeld krijgen hoe de sfeer zal zijn. Tevens komen ze vaak dan pas voor het eerst in aanraking met lange examentijden. De leraren gaan dan ook zeker in op hoe je je nu het beste kan concentreren en waar je tijdens het eindexamen rekening mee moet houden. Het proefexamen zal ook individueel worden besproken met de docent zodat de leerling mooi de laatste puntjes op de ‘i’ kan zetten.

De examentrainingen van Bijlesnetwerk zijn bijzonder kleinschalig. Per zes leerlingen is er altijd een bijlesdocent aanwezig. Op die manier krijg je snel antwoord op al je vragen en kun je zo effectief mogelijk werken. Hieronder zie je een overzicht van de beschikbare trainingen. Klik op een stad en datum om je aan te melden voor de desbetreffende training.

Er zijn op dit moment geen examentrainingen beschikbaar die aan uw zoekcriteria voldoen.