Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Examentraining Wiskunde B VWO

De examentraining wiskunde B VWO is een driedaagse training voor eindexamenleerlingen. Tijdens de training worden alle onderwerpen behandeld die nodig zijn voor het eindexamen behandeld. Onderaan de pagina is een overzicht te vinden met de aankomende trainingen. Klik op een datum om je direct in te schrijven.

Opbouw van examentraining Wiskunde B VWO

De training is opgebouwd uit een  een aantal blokken waarin je de examenstof gaat oefenen. Elk blok behandeld een onderwerp binnen de wiskunde B, bijvoorbeeld goniometrie of exponentiële functies. Ieder blok begint met een bondige en duidelijke uitleg van onze ervaren docent. Daarna worden er opgaven over het betreffende onderwerp gemaakt, vergelijkbaar met die van het eindexamen. De nadruk van de training ligt bij het maken van dit soort oefeningen. De docent probeert bij het maken van de opgaven de leerlingen inzicht te geven in hoe ze het beste te werk kunnen gaan.

De drie dagen worden afgesloten met een groot proefexamen. Dit wordt afgenomen onder dezelfde omstandigheden en sfeer als het Centraal Schriftelijke Examen waardoor de leerlingen een duidelijk beeld krijgen wat ze kunnen verwachten. Tevens leren ze daardoor ook goed hoe ze met langere examentijden moeten omgaan en welke trucs ze kunnen gebruiken om de concentratie te verdelen. Het proefexamen zal daarna ook individueel besproken worden om zo een duidelijk beeld te krijgen op welke punten je al goed scoort en waar misschien nog op kan worden gelet.

De examentrainingen van Bijlesnetwerk zijn altijd klein van opzet. Voor elke zes leerlingen zorgen we dat er minimaal één docent aanwezig is en de groep zal niet groter dan twaalf leerlingen zijn. Hierdoor kan er effectief worden gewerkt en is er veel ruimte om vragen te stellen.

Er zijn op dit moment geen examentrainingen beschikbaar die aan uw zoekcriteria voldoen.