Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Examentraining Wiskunde A VWO

De examentraining Wiskunde A VWO begeleidt je in drie dagen naar een succesvol Centraal Examen. Van algebra en kansberekening tot differentiëren en statistiek: alle onderwerpen worden behandeld.

Opbouw van examentraining Wiskunde A VWO

Je krijgt drie dagen training. Elke trainingsdag bestaat uit een viertal blokken, en elk blok behandeld een domein binnen de wiskunde A. Eerst krijg je daarbij een duidelijke uitleg over het onderwerp en kun je nog eventuele vragen stellen. Daarna ga je aan de slag met het maken van oefeningen op examenniveau. De nadruk van de drie dagen ligt op het maken van zoveel mogelijk opdrachten om zoveel mogelijk verschillende vraagsoorten te oefenen. Hierdoor krijg je inzicht in hoe je de lastige wiskunde A opgaven het beste kan maken.

De drie dagen worden afgesloten met een proeftoets. Deze zal worden afgenomen in dezelfde sfeer als het Centrale Examen om hier alvast aan gewend te raken. Dit proefexamen ga je vervolgens ook individueel bespreken met de docent om een duidelijk beeld te krijgen hoe je de vragen nu het beste kan beantwoorden en inhoudelijk de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten. Je zult door de examentraining met zelfvertrouwen en inzicht naar het Centrale Examen gaan.

Bijlesnetwerk biedt zijn examentrainingen altijd in kleine vorm aan. De groepen bestaan uit maximaal twaalf leerlingen en voor iedere zes leerlingen zal er in ieder geval één docent aanwezig zijn. Hierdoor is er genoeg ruimte om snel antwoord op vragen te krijgen en tevens lastige wiskunde-problemen goed te bespreken. Alle aankomende trainingen zijn hieronder te vinden. Klik op een datum om je aan te melden.

Er zijn op dit moment geen examentrainingen beschikbaar die aan uw zoekcriteria voldoen.