Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Tarieven voor examentraining

Bijlesnetwerk organiseert examentrainingen van één, twee en drie dagen. Alle trainingsdagen voor havo en vwo beginnen om 09.00 uur en eindigen om 16.30 uur of 17.00 uur. Trainingsdagen voor vmbo eindigen om 15.30 uur. De trainingsdagen zijn intensief en langer dan acht uur per dag studeren heeft geen enkele zin. Lesmateriaal, eten en drinken is inbegrepen in de prijs. In het overzicht hieronder zie je de verschillende tarieven.

Type training Prijs
Eindexamentraining havo/vwo 3 dagen 299 euro
Eindexamentraining havo/vwo 2 dagen 219 euro
Eindexamentraining vmbo 2 dagen 189 euro
Eindexamentraining havo/vwo 1 dag 129 euro
Eindexamentraining vmbo 1 dag 99 euro
Herfsttraining 2 dagen 185 euro
Kersttraining 2 dagen 185 euro
Voorjaarstraining 2 dagen 185 euro
Herexamentraining 1 dag 139 euro
Herexamentraining 2 dagen 249 euro

 

Type trainingen

Bijlesnetwerk organiseert trainingen voor 4 vmbo, 5 havo en 6 vwo leerlingen door het jaar heen. In het laatste schooljaar is er in de kerstvakantie een kersttraining. Tijdens deze tweedaagse trainingen ligt de nadruk op het inlopen van achterstanden in een bepaald vak. Er wordt relatief veel theorie behandeld en aan de hand van opgaven geoefend voor de schoolexamens in januari.

In februari kun je een voorjaarstraining voor 6 vwo volgen. Deze tweedaagse trainingen lijken op de kersttraining. De voorjaarstraining is een goede manier om alles nog eens op een rijtje te krijgen en het laatste grote schoolexamen tegemoet te gaan. Daarnaast dient het als een vliegende start voor het eindexamen.

In april en mei kun je eindexamentraining volgen in bijna ieder vak. Deze trainingen bereiden je gedegen voor op het eindexamen. Zoek in het overzicht naar je gewenste training.

Tot slot is er voor diegenen die niet direct hun examen gehaald hebben de herexamentraining.