Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Examentraining Tilburg

In Tilburg kun je examentraining volgen in bijna ieder vak voor vmbo, havo of vwo. Onderaan deze pagina zie je per vak de beschikbare examentrainingen. Als je echter een ander vak wilt volgen of niet op de genoemde tijdstippen kunt, kijk dan even bij de overzichten van Goes, Eindhoven of Nijmegen. Zie links het overzicht en selecteer de training van je keuze voor meer informatie.

Overzicht examentrainingen Tilburg

Aardrijkskunde

Biologie

Duits

Economie

Engels

Frans

Geschiedenis

Latijn

Management & Organisatie

NaSk1

NaSk2

Natuurkunde

Nederlands

Scheikunde

Wiskunde A

Wiskunde B

Wiskunde GL/TL

Deze trainingen vinden plaats op de locatie van onze partner, het Koning Willem II College in Tilburg. Alle examentrainingen zijn voor leerlingen van iedere school beschikbaar. Nadat je je hebt ingeschreven voor een examentraining krijg je een bevestiging inclusief routebeschrijving.

Locatie Koning Willem II College Tilburg

koning-willem-2-college-tilburg
Alle eindexamentrainingen vinden plaats op de locatie Koning Willem II College in Tilburg. Het adres is Tatraweg 80, Tilburg. De school is goed bereikbaar met OV en de auto.

Kijk ook eens bij het schema van de examentrainingen in Eindhoven, vanuit Tilburg te bereiken binnen een half uur. Of ga terug naar de homepage voor examentrainingen.