Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Examentraining Scheikunde VWO

De examentrainingen scheikunde van Bijlesnetwerk voor het VWO duren drie dagen. In die dagen krijg je vaardigheden en kennis aangeleerd. Aan de hand van onze eigen examenbundel gaan we in kleine groepen oefenen met examenstof. Alle onderwerpen voor het examen komen langs, zoals redoxreacties, zuur-base, koolstofchemie en biochemie.

Opbouw van examentraining Scheikunde VWO

De scheikunde examentraining bestaat elke dag uit een aantal blokken. Eerst inventariseert de docent de kennis en problemen van de leerlingen waarna er een bondige uitleg volgt van het betreffende onderwerp. Daarna gaan de leerlingen zowel groepsgewijs als individueel aan de gang met opdrachten. De nadruk van de training ligt ook op het oefenen van opdrachten.

Aan het eind van de examentraining maakt elke leerling een proefexamen onder dezelfde omstandigheden als het eindexamen. Vaak heeft een leerling nog nooit zo lang een examen gemaakt, of zo lang zo geconcentreerd moeten werken. Dit proefexamen wordt daarna ook nog individueel besproken om te kijken in welke onderwerpen al goed scoort en waar misschien nog aan gewerkt kan worden. Het doel van de examentraining is voor de leerlingen om een gerust gevoel te krijgen hoe je examens moet maken en inzicht te verkrijgen hoe ze om moeten gaan met typische scheikunde opgaven.

Bijlesnetwerk biedt de examentraining altijd in kleinschalige vorm aan. De groepen zijn nooit groter dan twaalf leerlingen en voor elke zes leerlingen is altijd een docent aanwezig. Hierdoor krijgt iedereen aandacht en kan er goed duidelijk worden waar problemen liggen. Uiteindelijk zal er daardoor zo effectief mogelijk worden gewerkt.

Hieronder is een overzicht te vinden van alle beschikbare data. Klik op een training om je in te schrijven.

[showExamtrainingForSubjectAndLevel level=”vwo” subject=”scheikunde”]

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit