Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Examentraining Scheikunde HAVO

De examentraining HAVO Scheikunde gaat twee dagen lang dieper in op de benodigde vaardigheden en kennis voor het vak. Tijdens de training worden alle onderwerpen behandeld.

Opbouw van examentraining Scheikunde HAVO

De twee dagen zijn onderverdeeld in een verschillend aantal blokken waarin telkens een ander onderwerp wordt besproken. Het blok wordt geopend door de docent met een korte uitleg en het inventariseren van mogelijke problemen van leerlingen. Daarna gaan de leerlingen individueel aan de slag met het oefenenen van opgaven, gerelateerd aan het onderwerp en op examenniveau. Hier ligt gedurende de twee dagen de nadruk op.

De twee dagen worden ook afgesloten met een oefenexamen dat wordt afgenomen onder dezelfde omstandigheden als het Centraal Schriftelijk Examen. De leerlingen hebben vaak nog nooit zo lang een toets gemaakt en krijgen hierdoor goed een beeld van wat ze kunnen verwachten. Daardoor gaan ze vaak veel rustiger het CE in en weten ze waar ze op moeten letten om de concentratie te verdelen en de rust te bewaren. Het proefexamen zal ook persoonlijk besproken worden met de docent. De leerling weet hierdoor goed welke onderwerpen hij beheerst en vervaardigd inzicht in zijn mogelijke valkuilen.

De examentrainingen van Bijlesnetwerk zijn kleinschalig. De klassen zijn nooit groter dan twaalf leerlingen en per elke zes leerling is ook altijd één docent aanwezig. Uit ervaring blijkt dat er dan veel ruimte is voor het stellen van vragen en bij het helpen van individuele vraagstukken.

Hieronder is een overzicht te vinden van alle beschikbare data voor onze trainingen. Klik op een stad en datum om je in te schrijven voor de desbetreffende training.

Er zijn op dit moment geen examentrainingen beschikbaar die aan uw zoekcriteria voldoen.