Examentraining Nijmegen

In Nijmegen kun je examentraining volgen in bijna ieder vak voor vmbo, havo of vwo. Hieronder zie je per vak de beschikbare examentrainingen. Als je echter een ander vak wilt volgen of niet op de genoemde dagen kunt, kijk dan even bij de overzichten van Tilburg, Eindhoven, of Zwolle. Zie links het overzicht en selecteer de training van je keuze voor meer informatie.

Overzicht examentrainingen in Nijmegen

Aardrijkskunde

Biologie

Duits

Economie

Engels

Frans

Geschiedenis

Latijn

Maatschappijwetenschappen

Management & Organisatie

NaSk1

Natuurkunde

Nederlands

Scheikunde

Wiskunde A

Wiskunde B

Wiskunde GL/TL

Deze trainingen vinden plaats op centrale locaties in Nijmegen, op of vlakbij de Radboud Universiteit Nijmegen. Wanneer je klikt op een specifieke examentraining zie je op welke locatie in Nijmegen deze wordt georganiseerd. Nadat je je hebt ingeschreven voor een examentraining krijg je een bevestiging inclusief routebeschrijving. Klik op een training voor meer informatie en om je aan te melden.

Locatie Radboud Universiteit Nijmegen – Erasmusgebouw

erasmusgebouw-nijmegen
Op de universiteit vinden de trainingen plaats in het Erasmusgebouw, aan het Erasmusplein 1, Nijmegen. Met de bus binnen tien minuten bereikbaar vanaf CS Nijmegen en lopend vlakbij station Nijmegen Heyendaal.

Locatie Kandinsky College Malderburchtstraat

kandinsky-college-malderburchtstraat
Op het Kandinsky College, Malderburchtstraat 11 in Nijmegen, vindt een aantal examentrainingen plaats. Deze trainingen zijn toegankelijk voor alle leerlingen van alle scholen.

Locatie Bijlesnetwerk Hertogstraat

bijlesnetwerk
Op het hoofdkantoor van Bijlesnetwerk vinden trainingen plaats in ons klaslokaal. Het kantoor ligt in het centrum van Nijmegen, op minder dan tien minuten lopen van het Centraal Station Nijmegen. Het adres is Hertogstraat 131, Nijmegen.

Ga terug naar de hoofdpagina voor examentrainingen.