Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Examentraining Nederlands vmbo

De eindexamentraining vmbo Nederlands bereidt je voor op het eindexamen Nederlands voor tekstbegrip en samenvatten. Je leert op deze dag alle tips en trucs om het Centraal Examen Nederlands goed te gaan maken. Onderaan deze pagina zie je een overzicht van de beschikbare trainingen.

Opbouw van examentraining Nederlands vmbo

De dagtraining bestaat uit vier blokken waarin wordt geoefend met examenstof. Elk blok opent steeds met een duidelijke en bondige uitleg van onze examendocent. Daarna gaan de leerlingen zelf oefenen met examenstof.

Bijlesnetwerk biedt de examentrainingen altijd in kleinschalige vorm aan. Voor elke zes leerlingen is in ieder geval één docent aanwezig en de groepen bestaan nooit uit meer dan twaalf leerlingen. Er is gemerkt dat er hierdoor het effectiefste wordt gewerkt en er ook genoeg ruimte en tijd voor het stellen voor vragen is.

Oefenexamens vmbo Nederlands

Je kunt zelf natuurlijk alvast aan de slag met het oefenen van oude examens voor vmbo Nederlands. Via ons overzicht van oude examens Nederlands kun je alle examens van de afgelopen jaren downloaden.

Er zijn op dit moment geen examentrainingen beschikbaar die aan uw zoekcriteria voldoen.